IVAN PERNAR POTRESA HRVATSKU: Nakon što je ocrnio NATO u Saboru, usred razgovora napustio studio HRT-a!

Ivan Pernar, predstavnik koalicije Živi zid bio je gost ovonedeljnog izdanja emisije Nedeljom u dva koja ima status najvažnije društveno- političke emisije u Hrvatskoj, ali već posle 15-ak minuta ustao je sa stolice i napustio studio, čime je emisija naprasno prekinuta

Iz studija je otišao izvređavši HRT, rekavši da mu nije dopušteno da do kraja odgovori na pitanje.

Pernar je HRT-ov informativni program nazvao je horor filmom koji ne može ni da se gleda, a utvrdio je da su svi HRT-ovi programi podređeni istom cilju, držanju Hrvatske pod dominacijom Vašingtona i Brisela.

– Informativni program je horor film. HTV-ov Dnevnik je najmanje gledani središnji dnevnik. Sadržaj je negledljiv. Zadatak je da se građani drže u lažnoj stvarnosti, u iluziji. Većina gledalaca HRT-a ne zna da je 1948. godine napravljeno etničko čišćenje 750.000 Palestinaca. Izrael je država koja je stvorena na etničkom čišćenju- rekao je.

Voditelj emisije ga je upitao da li bi onda on ukinio sve HRT-ove kanale, ali Pernar je poželeo nešto kaže o Palestini i zapretio odlaskom iz studija ako mu Stanković ne dozvoli da završi.

Voditelj mu je rekao da se ne ljuti, a Pernar ga je počeo ispitivati hoće li mu dozvoliti da završi.

– Vidim da mi ne dozvoljavate da kažem do kraja, odlazim iz emisije! Želim vam svako dobro- rekao je na kraju Pernar i otišao, a Stanković je emisiju odjavio.

Pernar je posle emisije na svom Fejsbuku napisao da nije hteo da učestvuje u “farsi u režiji Aleksandra Stankovića koji postavi pitanje pa ne dozvoljava da se odgovori”.

– Zapravo problem nije u odgovoru, nego istini o kojoj se ne sme govoriti na HRT-u- napisao je Pernar.

Isto je kasnije uradio i Stanković i na svom Fejsbuku objavio video iznad koga je napisao:

– Dragi Ivane, pomalo te volim. Ovo je jedna od retkih nedjelja kad ću moći da ručam na vreme.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI