IVAN PERNAR : Oni koji nas gaze i tlače nisu Srbi već klika iz Vašingtona i Brisela!

IVAN PERNAR NASTAVLJA DA ŠOKIRA HRVATE: Oni koji nas gaze i tlače nisu naše komšije već klika iz Vašingtona i Brisela!
Poslanik hrvatskog parlamenta Ivan Pernar je, objašnjavajući razlog zašto sve češće govori o regionalnim temama, poručio da njegova “priča nije prohrvatska, prosrpska, ili probošnjačka, već proljudska”

– Razlog zašto sam prešao granice svoje zemlje je u tome što moja priča nije prohrvatska, prosrpska ili probošnjačka, nego proljudska, a ljudi to osete-  napisao je Pernar na Fejsbuku.

Kako je naveo, “stalno nas uče da gledamo sebe i ‘svoje’, da smo mi najbolji, a drugi najgori, da su svi drugi krivi, a mi nevini”.

– Pokušavaju da nam prikažu crno-beli svet, a svi znamo da svet nije crno-beli i da oni koji nas gaze i tlače nisu naši susedi nego klika iz Vašingtona i Brisela- naveo je Pernar i dodao da su oni koji sprovode to “maltretiranje građana naši vlastiti sunarodnici, a ne pripadnici drugog naroda”, prenosi regionalna televizija N1.

Ljudima je najteže da prestanu da gledaju iz žablje perspektive i pogledaju iz ptičje, “tada bi shvatili ono što trenutno ne mogu”, napisao je Pernar koji je poslanik Živog zida.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI