Ivan Nedović ubijen, Milić Minja Šaković tesko ranjen

U pucnjavi koja se danas dogodila u kafiću koji posluje u okviru mehaničarske radnje i ser=visa “Auto-Zeta” u ulici Vaka Đurovića u Podgorici ubijen je Ivan Nedović (33) dok je teško ranjen Milić Minja Šaković (30), saznaje CdM
 

Minja Šaković je, kako je CdM-u kazao direktor UC Nermin Abdić, stabilno za sada. Na Nedovića i Šakovića su nepoznate osobe, na čijoj idetifikaciji policija radi, ispalile rafal metaka.Na lice mesta su ubrzo stigle ekipe hitne pomoći i policije, ranjeni su transportovani u KCCG, ali je Nedović, na žalost, podlegao povredamaPrema sananjima dM-a, za sada ništa ne ukazuje na to da je Nedović slučajna žrtva napada.Šaković i Nedović su, inače, često bili zajedno u društvu i imali su intenzivnu komunikaciju.Nedović je vlasnik “Auto-Zete”, iza sebe je ostavio dvoje dece. Milić-Minja Šaković ima policijski dosije za više krivičnih dela u Podgorici. Navodno je u vezi sa škaljarskim klanom.

Više puta je privođen zbog oružja, a sumnja se i da je učestvovao u likvidaciji vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi (29).Takođe, pre šest godina j osuđen na godinu zatvora zbog iznude.Ovo je druga pucnjava koja se za dva dana dogodila u Podgorici.Podsećamo, u pucnjavi koja se pre dve noći dogodila na Zlatici ranjeni su Podgoričani Rajko Grujić (31) i Milan Zejak (32). Na njih je, kako se sumnja, pucao Nebojša Braković (27), kojije u bekstvu, prenosi CDM.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI