Igor Špiro Mitrović UBIJEN

Baranin Igor Špiro Mitrović likidiran je u utorak za volanom svog “fijata” u Šušnju i to u trenutku dok je na zadnjem sedištu sedelo dvoje njegove maloetne dece!
 

Njegova supruga Ivana, koja je prethodno izašla iz atomobila da baci smeće, videla je ubicu i policija će na osnovu njenog opisa pokušati da napravi foto-robot.Kako je objavio crnogorski portal Mondo.me ubica je nastavio da puca i kada je Mitrović ve pogođen u glavu, pred licima njegove šokirane dece.Smrtonosne hice ispalio je sa Mitrovićeve strane vozila u trenutku kada su na zadnjem sedištu bila njegova deca od šest i 10 godina. Ubica je, nakon prvih hitaca,prišao žrtvi i prislonio na glavu pištolj nastavljajući da puca, objavio je Mondo, pozivajući se na nezvanične izvore.

Iako su crnogorski mediji objili da Mitrović nije bio pripadnik nijedne kriminalne grupe, saznaje se da je ubijeni bio u veoma bliskim poslovnim kontatima sa pripadnicima grupe Darka Šarića
Mitrović je inače ranije bio pomorac, a poslednjih godina bavio se izdavanjem apartmana u privatnom objektu u naselju Zeleni pojas. re 15 godina doživeo je sačekušu i kišu metaka tako što je pobegao napadaču utrčavši u lift zgrade u kojoj je živeo, u centru Bara. U tom napadu, bio je netaknut. Nekoliko godina kasnije, takođe u centru Bara, zapaljen je njegov mercedes. To je, do sada, bio i poslednji put da se njegovo ime pojavljivalo na stpcima crne hronike.Viši državni tužilac Grujo Radonjić, koji rukovodi uviđajem, rekao je da tužilaštvo i policija preduzimaju sve radnje na otkrivanju počinioca Mitrovićevog ubistva.On je dodao da u interesu istrage ne može da govoriti o dealjima ubistva navodeći da se za sada ne zna motiv zločina. Povodom ovog slučaja, privedeno je više lica na inforativni razgovor, ali su svi pušteni.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI