Igor Pavlicic kum Bojana Pajtica na brionima trosi hiljadu eura za veceru

Bivši gradonačelnik Novog Sada na Brionima troši 1.000 EVRA ZA VEČE! Igor Pavličić, bivši gradonačelnik Novog Sada i kum lidera DS Bojana Pajtića, ugledao se na stranačkog šefa i letnji odmor ovih dana provodi u Hrvatskoj na Brionima, trošeći ogroman novac na skupe večere i provod!

 
Kako nam javljaju naši čitaoci koji letuju na Brionima, Pavličić obilazi gotovo iste kafane i restorane u koje obično ide Pajtić, a cehovi za ručkove i večere dostižu čak i hiljadu evra!?!

Žuti baš vole hrvatsko more

Bojan Pajtić, podsetimo, već dve godine uzastopno letuje na Brionima u vreme kad Hrvatska slavi zločinačku vojnu akciju “Oluja”, u kojoj je ubijeno oko 2.000 i proterano više od 250.000 Srba.
Da skandal bude veći, šef DS je prošle godine čak ustvrdio da nije znao da Hrvati slave “Oluju” baš u trenutku njegovog letovanja!?!

Za Pavličića se, inače, vezuje afera “ATP Vojvodina”, odnosno sumnjiva gradnja nove autobuske stanice u Novom Sadu.

Naime, Agencija za borbu protiv korupcije 2012. godine protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je umešan u milionsku zloupotrebu službenog položaja kojom je naneta ogromna šteta Novom Sadu i firmi ATP Vojvodina. Ipak, sve je ostalo sada na tome.

Pavličić šeta Brionima i nonšalantno troši silne pare. Video sam ga kako u jednom restoranu pravi ceh za gala večeru od čak 1.000 evra! To sigurno ne plaća od plate iako ga je kum Pajtić postavio za savetnika direktora JP “Vode Vojvodine”… – prenosi naš sagovornik.

Krije gde letuje
Da, jesam na godišnjem odmoru. Ali, ne želim da komentarišem gde se nalazim…
Igor Pavličić, bivši gradonačelnik Novog Sada

Pozvali smo Pavličića za komentar, ali on juče nije bio mnogo raspoložen za priču.

Da, tačno je, jesam na godišnjem odmoru. Ali, ne želim da komentarišem gde se trenutno nalazim. To je moja privatna stvar… – tajanstveno nam je odgovorio Pavličić i prekinuo razgovor.

Analitičar Dragomir Anđelković ocenjuje da svako letovanje funkcionera iz Srbije u Hrvatskoj ostavlja gorak ukus u ustima.

Neshvatljivo je da neki političari, bez obzira da li su na funkciji ili ne, nemaju ni trunku ponosa. Dozvoljavaju sebi da u okolnostima kad u Hrvatskoj besni antisrpstvo letuju tamo i ostavljaju im ogroman novac. A količina potrošenog novca je pitanje za poreske organe… – zaključuje Anđelković.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI