HRVATSKI KOSARKASKI REPREZANTIVAC LUMPOVAO SA DELIJAMA PO BEOGRADU U ZVEZDINOM DRESU

Krunoslav SImon uvek voli da se vrati u Beograd a ponovo će igrati protiv Zvezde, ovoga puta u dresu Armanija *Sigurno se dobro seća susreta sa navijačima crveno-belih pre tri godine. Zvezda će od 19 časova u Areni dočekati Armani u 8. kolu Evrolige, a na parketu će se pojaviti i jedno dobro poznato lice navijačima crveno-belih, a to nisu ni Milan Mačvan ni Miroslav Raduljica.

Reč je o hrvatskom reprezentativcu, Krunoslavu Simonu, koji je imao zanimljiv susret sa pojedinim viđenijim Delijama u jednom beogradskom klubu posle gostovanja Lokomotive Kubanj u Begoradu u 1. kolu Evrolige 2013. godine, što je Telegrafu otkrio izvor koji je bio prisutan u klubu,

Hrvat je iskoristio dolazak u Beograd da isproba čari noćnog života srpske prestonice, a desilo se da bude na istom mestu sa pojedinim pristalicama Zvezde, i to sa nekim poznatim navijačima.

Iako bi mnogi sada pomislili da bi to moglo da znači i neke neprijatne scene, bilo je potpuno suprotno. Među njima je odnos bio prijateljski, a Simon je čak i insistirao da plati ceh posle popijenih pića. Zajedno su se provodili do ranih jutarnjih časova, a čak je bilo i šaljivih pesama ”Kruno, Cigane”, a Hrvatski košarkaš je dobio na poklon i navijačku majicu.

Foto - Ilustacija: Marko Todorović

Simon je ponovio izlazak u Beogradu već u TOP 16 fazi iste sezone, ali je tada igrao protiv Partizana. Za razliku od duela sa Zvezdom, kada je ubacio svega četiri poena, protiv crno-belih je bio najefikasniji u svom timu i sa 18 poena predvodio je Lokomotivu do trijumfa u Beogradu.

HVALI DELIJE I SRBE, NE ISKLJUČUJE MOGUĆNOST DA ZAIGRA ZA ZVEZDU

Simon nije krio da javno hvali Delije, iako bi mu možda neko u Hrvatskoj to zamerio. Takođe je istakao i da ne bi imao nikakvih problema da zaigra za Zvezdu.

Nije tajna da je u Beogradu uvek fenomenalna atmosfera, i bio sam puno puta tamo. I kad sam igrao u Zagrebu, i protiv Zvezde i protiv Partizana. Uvek mi je bilo lepo u Beogradu, uvek je lepo vratiti se tu. Teško je sada o tome govoriti da li bi bih igrao, ali ja stvarno sa tim ne bih imao nikakvih problema, ali znate kakva je situacija, da je to ozbiljnija priča malo. Ali kažem, nikad ne reci nikad – odgovorio je na pitanje da li bi nekada obukao dres crveno-belih pre određenog vremena.

Takođe, imao je i sjajne izjave o Srbima i ističe da uvek izlazi zajedno s nima pošto je s njima u ekipi.

Mi smo nova generacija, mi smo uvek zajedno, izlazimo zajedno, pričamo isti jezik. U bilo kom timu gde sam igrao bio je bar jedan srpski igrač i o njima mogu da govorim samo najlepše stvari – poručio je Simon.

Kako će Delije dočekati Simona i da li će izostati uobičajena vređanja, videćemo od 19.00, kada je na programu duel Zvezde i Armanija.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI