HRVATI U TRANSU LUDUJU: Marin Čilić odlučuje da li će Novak Đoković ostati prvi teniser sveta!

Hrvatski mediji luduju jutros sa teorijom da od Marina Čilića zavisi da li će Novak Đoković ostati prvi teniser sveta posle mastersa u Parizu

Prema projektovanom žrebu, Đoković i Čilić bi trebalo da se sastanu u četvrtfinalu turnira u Parizu, pa je to Hrvatima “argument” da od njihovog igrača zavisi da li će Novak ostati broj 1.

Da bi Đoković sačuvao prvo mesto mora da dođe do finala mastersa u Gradu svetlosti.

Marin Čilić jeste u dobroj formi, osvojio je u nedelju turnir u Bazelu, ali koliko on može da ugrozi Đoković pošto mu je skro sa srpskim teniserom 0:14!

Teniska vest godine glasi: Novak Đoković bi nakon gotovo dve i po godine mogao izgubiti prvo mesto svetskog tenisa. Nastavak je još uzbudljiviji: Endiju Mareju bi u tome mogao pomoći – Marin Čilić – piše Jutarnji list.

printscreen

Ni Večernji list nije zaobišao ovu teoriju:

– Kraj jedne ere? Novak Đoković već ove nedelje može da izgubi broj 1, a s trona bi ga mogao skinuti – Čilić – naslov je teksta u Večernjem listu.

printscreen

Istim putem ide i Tportal, koji ima tekst na identičnu temu:

– Srpski teniser je van forme i ovaj put naš najbolji teniser definitivno ima priliku, a u slučaju pobede mogla bi se završiti i Noletova vladavina svetskim tenisom – piše Tportal.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI