Hrvat u Becu izbo bivsu ljubavnicu srpkinju i njenog novog momka bosanca

Полиција у Бечу ухапсила је 51-годишњег Хрвата због напада на бившу девојку, по националности Српкињу, и њеног новог партнера који је држављанин БиХ, пише аустријски Куриер.

Напад се догодио у недељу увече у четврти Виен-Бригиттенау, а осумњичени је истукао жену те кухињским ножем задао убодну рану њеном партнеру. И жена и њен партнер одведени су у болницу након напада, док је мушкарца привела полиција, јавља Куриер.

Сам злочин почињен је након што је жена око 20:30 отворила врата бившем дечку који је непрекидно лупао захтевајући да га пусти унутра. Чим га је пустила мушкарац је навалио на њу ножем који је имао оштрицу дугу 8 центиметара, но она је у први мах успела да побегне нападачу који се потом окомио на њеног партнера, скривеног иза врата. Нападач га је одмах убо ножем кроз врата у раме задавши му рану широку један центиметар, казао је портпарол полиције Пол Еиденбергер.

Након тога се Хрват опет окомио на Српкињу, повукао је за косу те измлатио, а потом заједно са њом напустио апартман. Убодени мушкарац искористио је прилику и одмах назвао полицију која је привела нападача на коловозу испред његовог стана.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI