HILARI KLINTON OSTALO JOS GODINU DANA ZIVOTA

Profesor medicine tvrdi da na osnovu medicinske dokumentacije Hilari Klinton, Demokratska kandidatkinja verovatno ima još samo godinu dana života. U Jutjub snimku, profesor tvrdi da Hilari pati od teške bolesti koja se zove subkortikalna vaskularna demencija, izveštava “zerohedge.com”. Profesor, koji kaže da želi da ostane anoniman zbog rastućeg broja žrtava povezanih sa ljudima koji govore protiv Klintonove, je rekao:

– Na osnovu medicinske dokumentacije koja je procurila, a koja ukazuje na to da ona ima bolest koja se zove subkortikalna vaskularna demencija, Hilari Klinton bi mogla da ima još godinu dana života. Iako je napravljeno mnogo snimaka o njenom zdravlju, svi oni su promašili ozbiljnost njene bolesti.

Ona bi mogla vrlo brzo da umre, jer je vaskularna demencija progresivna bolest i ima životni vek od 3-5 godina. Klintonova zaista ima težak oblik bolesti koji utiče na moždanu koru, što uključuje i moždano stablo.

Ovo bi moglo da objasni zašto Klintonova toliko kašlje. Moždano stablo kontroliše primitivne funkcije tela kao što su disanje, kucanje srca i krvni pritisak. Kada dođe do ishemije u ovom delu, krvni pritisak, kucanje srca i disanje neće funkcionisati pravilno.

Kašalj Klintonove je toliko primetan jer ona nikako ne može da ga se reši. Većini ljudi je potrebno samo malo da se nakašlju i oni su u stanju da prevaziđu ono što se nalazi u njihovom grlu. Ali ne i Hilari.

Hilari je pokušala da objasni da ona ima “alergijski kašalj.“ To je potpuna neistina i laž. Na osnovu njene medicinske dokumentacije, on je povezan sa njenom vaskularnom demencijom, od koje ona umire. Veoma sam zabrinut za Hilari, i ako je njena dijagnoza vaskularne demencije tačna, ona će se verovatno suočiti sa većim teškoćama u narednih nekoliko meseci.

Zdravstveni karton Hilari takođe navodi da ona ima “složene parcijalne napade. Bio sam svedok mnogim ljudima koji su imali napade, i verujem da Hilari definitivno pokazuje znake napada. Složeni parcijalni napadi mogu imati znake kao što su klimanje glave ili oblizivanje usana. Hilari je imala nekoliko slučajeva gde je izgledalo da ima napad, a najpoznatii je kada je bila ispred grupe novinara. Spoljni, škodljivi stimulansi mogu izazvati napade kod pojedinih osoba. Hilari ga je imala ispred novinara.

Ne iznenađuje to što oni pokušavaju da kontrolišu svoje napade pomoću auto-šprica sa diazepamom. Auto-špric se koristi sa hitnim lekovima kao što su diazepam i epinefrin, kako bi se zasustavio događaj opasan po život. Ako Hilari ima napade, oni bi mogli da izazovu nedostatak kiseonika u mozgu, što dovodi do oštećenja i daljeg napredovanja njene vaskularne demencije. Auto-špric je potreban za kontrolu napada.

Mnogi lekari ne govore o zdravlju Hilari, ali verujte mi, oni razmišljaju o tome i govore među sobom. Ako ste se kao lekar specijalizovali za neurohirurgiju, neuorologiju ili neurovaskularnu specijalizaciju, onda vam je bez sumnje sasvim očigledno da Hilari ima veliki problem. Ona jedva može da ide uz stepenice i ne može dugo da stoji, mora da se drži za bočne strane itd.

Ovo ima smisla jer ona ima vaskularnu demenciju moždane kore koja uključuje mali mozak (uključen u kontrolu motornih pokreta). Hilari uglavnom može i dalje držati govore na zelenim ekranima, tako da još uvek ima neku funkciju.

Međutim, vaskularna demencija će dovesti do brzog pada funkcija pacijenta. Vaskularna demencija ima  prosečan životni vek od 3-5 godina (oko 4 godine, po Nacionalnoj zdravstvenoj organizaciji). Hilari ulazi u svoju završnu godinu života, s obzirom da joj je vaskularna demencija dijagnostikovana 2013. godine.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI