GUCA : TAKSI UDARIO U DRVO, POVREDJENE TRI DEVOJKE 17 IZ CACKA

TAKSI SLETEO SA PUTA I UDARIO U DRVO: Teško povređene tri devojke (17) iz Čačka Devojke su se vraćale sa Sabora u Guči.

 

Tri sedamnaestogodišnje devojke iz Čačka teško su povređene u noći između četvrtka i petka kada je na povratku sa Sabora u Guči taksi vozilo u kom su se nalazile sletelo s puta i udarilo u drvo. Tom prilikom prelom noge zadobio je i taksista.

– Jedna od devojaka ima prelom jagodične kosti i nalazi se na odeljenju, a druga je zbog potresa mozga zadržana na odeljenju dečje hirurgije. Njih dve nisu životno ugrožene. Njihova treća prijateljica zadobila je prelom podlaktice i puštena je na kućno lečenje. Taksista je sa prelomom butne kosti smešten na odeljenje ortopedije – kaže dr Biljana Kočović, PR Opšte bolnice u Čačku

Prema pisanju medija, uzrok nesreće je neprilagođena brzina kojim se na putu Guča – Čačak kretalo taksi vozilo. Prvi rezultati istrage pokazuju da je automobil sleteo sa puta i direktno udario u drvo.

– Scena je bila veoma mučna. Devojke su plakale i jaukale od bolova. Veoma berzo stiglo je sanitetsko vozilo – rekli su nam očevici saobraćajne nezgode.

Svi povređeni odmah su prevezeni u čačansku bolnicu gde im je ukazana neophodna pomoć. Nakon lekarske opservacije ustanovljeno je da hirurška intervencija nije bila neophodna.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI