Grupa se zove SRBI, iz Zagreba su, i kidaju s hitom “Srbi su naši prijatelji”! (VIDEO)

Iako će mnogima zazvučati čudno i sama pomisao na to da postoji bend ovakvog naziva u komšijskoj nam državi Hrvatskoj, verovali ili ne, u Zagrebu je vrlo aktivan pank sastav “Srbi”.

Bend čine tri devojke (jedna se tako oseća) koje dolaze iz Zagreba, a njihova imena su: Miyu Mačković, Nadiica Traperica, Sonja Njecković.

Grupa je osnovana u oktobru 2015. godine, nekoliko meseci je bila na pauzi, a mnogima su zbog svog naziva trn u oku. I dok se mediji bave neobičnim imenom benda, publika reaguje smehom i odobravanjem, navodi bosanski “N1″.

– Atmosfera je uglavnom pijana, ljudi veseli, a oni koji nas ne vole nam s*ru najviše, samo zato jer ne znamo svirat” – opisala je članica benda Nadiica kako izgleda na njihovom nastupu.

Na albumu koji su objavili nalazi se pesma “Srbi su moji prijatelji“, koja je izazvala najviše pažnje i postala najupečatljivija na njihovom prvencu, a o samoj pesmi i razlogu zbog kog su se svi zakačili baš za nju, Nadiica kaže kratko za “ba.n1info.com”:

To je zato što je pjesma “keči” i pogodna za pravljenje dece u diskoteci.

Ne mislimo da smo ikome trn u oku niti to pokušavamo postići. Svi smo slatki, biseksualni, antifa i jašemo jednoroge koji se*u sladolede u duginim bojama po nebu – zaključili su članovi benda u svom maniru.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI