GRUJICIC: Ponovo su mi pretili – PSUJU MI MAJKU SRPSKU I KAZU DA ĆE ME ZAKLATI ako ne odem iz Srebrenice!

GRUJIČIĆ: Ponovo su mi pretili – PSUJU MI MAJKU SRPSKU I KAŽU DA ĆE ME ZAKLATI ako ne odem iz Srebrenice!
Zajedničkom kandidatu srpskih stranka za načelnika Opštine Srebrenica, Mladenu Grujičiću ponovo su upućene pretnje smrću, javila je banjalučka RTRS


Nakon jučerašnje preteće poruke, Grujičiću je noćas stigla nova SMS poruka u kojoj je njemu i njegovoj porodici zaprećeno smrću.

– U prvoj poruci koja je stigla na broj telefona supruge pisalo je da nas prate, da nas pozdravljaju, da pazimo šta radimo. U drugoj koja je stigla na moj broj prete da će me zaklati, proterati iz Srebrenice, da je bolje da se sam selim… Meni i mojoj deci psuju srpsku majku, tu je još niz pretnji, uvreda… – kaže Grujičić za nas portal.

Grujičić je za RTRS rekao da zna ko mu je pretio, te da je slučaj prijavio policiji.

– Naravno da se posle svega osećam nesigurno. Ali, poručujem svima, da neću odustatiti i zbog sećanja na mog oca koji je početkom rata stradao u Srebrenici, ali i zbog građana koji su glasali za mene, zbog svih građana Srebrenice koji imaju pravo na bolji život – kaže Grujičić.

Grujičić je pozvao sve Srebreničane da ne nasedaju na provokacije i da ostanu mirni, u duhu tolerancije i suživota.

Srpski kandidat za sada i dalje vodi po broju glasova nakon lokalnih izbora održanih u BiH u nedelju u odnosu na aktuelnog načelnika Ćamila Durakovića.

Za bošnjačke lidere i Durakovića je neprihvatljivo da Srbin bude na poziciji prvog čoveka Srebrenice.

Duraković je ranije rekao da treba sačekati zvanične rezultate, kao i da su Bošnjaci spremni na sve osim da Mladen Grujičić bude načelnik Srebrenice.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI