GOVNAR JANKOVIĆ OPET LAŽE! IZMIŠLJA DA MU PRETE ZBOG IZBORA I VUČIĆA!

Propali dosovski kandidat Saša Janković po ko zna koji put je masno slagao i na društvenim mrežama objavio izmišljotinu da mu ovih dana prete zbog njegovog učešća na predsedničkim izborima!


Janković je na Tviteru objavio fotografiju na kojoj se vidi preteće pismo od nepoznate osobe, uz zaključak da je to “direktna posledica propagande Aleksandra Vučića” (!?).

Problem je samo što se na slici vidi i koverta sa pečatom još od 27. januara ove godine!

Dakle, preteće pismo Janković nije dobio ovih dana, već pre skoro puna tri meseca, kada još nije bio ni kandidat za predsednika Srbije (ostavku na funkciju zaštitnika građana podneo tek 7. februara, kada je najavio kandidaturu, prim. aut).

UHVAĆEN U LAŽI Na koverti pretećeg pisma vidi se da ga je dobio još 27. januara, a ne ovih dana kako tvrdi

Uspeo je da izmisli čak i rat!

Ovo nije prvi put da se Janković upleo u sopstvenu mrežu laži. Posle čuvene afere “Pištolj”, on je pre dva meseca izmislio i da je u danima pre demonstracija 9. marta 1991. bio na ratištu, iako tada nije bilo nikakvog rata u bivšoj Jugoslaviji.
Kada ga je Informer uhvatio u toj laži, vadio se da je zapravo mislio na proteste 9. marta 1992, ali se ispostavilo da je i to laž, jer su ozbiljne demonstracije protiv vlasti započele tek u junu 1992.

Direktne posledice propagande Aleksandra Vučića. Ne, nisam nosio u policiju. Znam da bi dr (ministar policije Nebojša Stefanović, prim. ur.) ustanovio da se čovek šalio. Sa mnogima se šale“, napisao je Janković na Tviteru.

On, naravno, nije želeo da odgovori zašto je baš sada iz fioke izvukao pismo staro više meseci ne bi li na njemu zaradio neki politički poen i sebe predstavio kao nekakvu žrtvu.

S druge strane, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković kaže za Informer da će MUP ovim povodom odmah konsultovati tužilaštvo.

MUP će odmah konsultovati tužilaštvo, mada je neobično da Janković slučaj nije prijavio policiji, već je objavio na Tviteru, i to pretnju koju je primio pre skoro tri meseca – navodi ona.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI