GOVANCE SASA JANKOVIĆ TRAŽI KRV I PRIZIVA HAOS U SRBIJI!

JANKOVIĆ TRAŽI KRV I PRIZIVA HAOS U SRBIJI! Pajtić mu vodi KRIZNI ŠTAB i diktira zahteve, dok Čeda SPREMA BATINAŠE!
Saša Janković pozvao Srbiju u rat, hoće da na ulicama poništi izbore. Čovek koji je dobio 16% tvrdi da Vučić, koji je osvojio 55%, nije pobedio!?! Bivši lider DS Bojan Pajtić vodi Jankovićev ‘krizni štab’, dok Čedomir Jovanović sprema ekipe koje narednih dana treba da izazovu sukobe sa policijom…
PAKLENA TROJICA: Bojan Pajtić, Čedomir Jovanović i Saša Janković

Propali dosovski kandidat Saša Janković juče je definitivno pozvao građane Srbije u rat! On je, verovali ili ne, saopštio da Aleksandar Vučić nije pobedio na nedeljnim predsedničkim izborima (!?!) i pozvao svoje pristalice da na ulicama nasilno ruše ustavni poredak!

U pokušaju nasilnog preuzimanja vlasti Jankoviću aktivno pomaže bivši lider DS Bojan Pajtić, koji mu lično vodi ‘krizni štab’ i koji je formulisao zahteve koje su prekjuče studenti objavili na ‘spontanim protestima’. Takođe, Jankoviću se pridružio i lider LDP Čedomir Jovanović. On, tvrde naši izvori, sprema ekipe ‘žestokih momaka’ koji, po planu, narednih dana treba da izazovu sukobe sa policijom i neistomišljenicima na ulicama Beograda i drugih većih gradova.

Strana agentura
Sada je jasno da Janković stoji iza ‘spontanih’ protesta i da se krije iza onih koji izlaze na ulicu. Sve to radi po instrukcijama stranih agentura…
Vladimir Đukanović, SNS

Huška đake i studente

Saša Janković je juče na Tviteru doslovce napisao:

“Aleksandar Vučić nije pobedio, već kao i sve drugo – prisvojio izbore. Srbija je sada na potezu”!
Time je nedvosmisleno dokazao da upravo on stoji iza ‘spontanih protesta’ i da sve ovo vreme huška đake i studente na ulične sukobe. O njihovoj ‘spontanosti’ najbolje svedoči činjenica da je deo spiska zahteva demonstranata javno izdiktirao Bojan Pajtić (!?).

Dvosmislene parole na društvenim mrežama mogu biti jako opasne. Janković bi morao da objasni šta tačno misli kada kaže da je “Srbija na potezu”.

“Protest će se vremenom istopiti ako nema cilj. Dostižan cilj – smena rukovodstava RTS i RTV. Jer medijima ubijaju slobodu i budućnost. Tako počinješ, deluje malo, ne sme da ti da. Pa kad to ne da, ideš dalje. I imaš još više ljudi i energije”, objavio je u utorak Pajtić na Tviteru, da bi već u sredu to postao jedan od osnovnih zahteva protesta.

Tu, međutim, ni izbliza kraj uplivu kadrova DOS, pošto svoj “doprinos” radikalizaciji protesta, prema rečima našeg odlično obaveštenog izvora, treba da pruži i šef LDP Čedomir Jovanović.

– Čedin zadatak je da skupi batinaše koji će biti spremni da se pobiju i sa policijom, kako bi izbili krvavi neredi. Oni imaju jako opasne planove i spremni su bukvalno na sve… – upozorava naš sagovornik.

Grafiti “Smrt Vučiću”!

U sredu uveče u centru Beograda, odmah posle demonstracija, osvanuli su grafiti s pretnjama smrću Aleksandru Vučiću i ministru rada Aleksandru Vulinu.
Grafiti “Smrt Vučiću” i “Smrt Vulinu” ispisani su na zgradi u Vlajkovićevoj ulici kod Skupštine Srbije, kao i na uglu Kosovske i Palmotićeve.
Takođe, na fasadi same zgrade Skupštine “mirni i demokratski demonstranti” ispisali su grafit “Vučiću, pederu”.

Janković, Pajtić i Jovanović nisu se juče oglašavali i nisu odgovarali na pozive i poruke novinara Informera. S druge strane, poslanik SNS Vladimir Đukanović tvrdi da je Janković očigledno agent stranih službi sa zadatkom da izazove građanski rat!

– On je taj koji stoji iza “spontanih” protesta, on se krije iza onih koji izlaze na ulicu. Sve to, naravno, radi po instrukcijama stranih agentura. Zato mu je i trebalo pet dana da se oglasi, čekao je direktivu šta da radi – ističe Đukanović.

Potreban veliki oprez

Analitičar Branko Radun kaže da mu je čudno što Janković, koji se toliko poziva na demokratsku praksu i civilizacijske tekovine, nije čestitao Vučiću kao što su to učinili svetski lideri, od Angele Merkel i Vladimira Putina do Si Đinpinga.

– Nije Janković jedini koji želi da zloupotrebi ove proteste. Tu već ima mnogo ubačenih elemenata, kako onih koje su poslali drugi opozicioni lideri, tako i stranih struktura. Treba biti jako oprezan… – upozorava Radun.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI