GOVANCA KAO STO SU: Urednik patriotiše cajtunga “Blic” Marko Stjepanović, urednica reketaškog “Kurira” Jelena Velinović, urednik “Politike” Milenko Pešić, urednik agencije Fonet Davor Pašalić, kao i novinari i urednici “Danasa” i agencije Beta isli kod SKOTA PO MISLJENJE

SKOT HOĆE DA ZAVLADA SRBIJOM! Sa novinarima (citaj p*ckicama) birao kandidata za predsednika!
Američki ambasador Kajl Skot održao je juče konsultacije sa novinarima i urednicima ( citaj srpskim izdajnicima) beogradskih dnevnih novina i agencija, a jedina tema razgovora bio je “izbor zajedničkog predsedničkog kandidata opozicije”!?!

Na sastanku sa Skotom bili su urednik patriotiše cajtunga “Blic” Marko Stjepanović, urednica reketaškog “Kurira” Jelena Velinović, urednik “Politike” Milenko Pešić, urednik agencije Fonet Davor Pašalić, kao i novinari i urednici “Danasa” i agencije Beta.

Kako saznajemo, sa probranim novinarima i urednicima ambasador Skot je više od sat vremena diskutovao o izboru zajedničkog predsedničkog kandidata opozicije koji bi, kako se izrazio, sigurno mogao da pobedi Aleksandra Vučića!

Skot je tražio od novinara i urednika da mu kažu ko bio bio najbolji kandidat. Pitao ih je šta misle o Saši Jankoviću, a šta o Jeremiću. Tražio je i da mu kažu kako bi u Srbiji izgledala kohabitacija opozicionog predsednika i Vučića… U jednom trenutku je čak rekao da bi za srpsku demokratiju bilo jako dobro da pobedi kandidat koga ne podržavaju SNS i Vučić – prenosi Informerov izvor iz ambasade SAD, koji kaže da se niko od prisutnih nije bunio zbog očiglednog mešanja američkog ambasadora u unutrašnje stvari Srbije!

Ne da to nikome nije smetalo, nego su skoro svi prisutni urednici i novinari oduševljeno pozdravili angažman američkog ambasadora. Neki su i prilično oštro pljuvali Vladu Srbije i premijera Vučića – navodi naš sagovornik.

U Ambasadi SAD niko juče nije hteo da govori o tome, a na naša pitanja nisu hteli da odgovore ni pobrojani urednici i novinari, kao ni redakcije koje su svoje ljude poslale na konsultacije sa Skotom.

Na drugoj strani, glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević kaže da je poražavajuće saznanje da srpski mediji tako lako i tako rado služe “američkim imperijalistima”.

Sramota! Bruka i sramota! Prodaju se za ropsku porciju čvaraka! Kad Skot samo pucne prstima, oni trče u ambasadu i pljuju svoju rođenu zemlju. Treba da se stide! – ogorčen je Vučićević, koji poziva nadležne da ispitaju i da li je ambasador SAD ovim “konsultacijama” prekoračio diplomatska ovlašćenja.

Skot ne bi smeo da se meša u unutrašnje stvari Srbije. Molim vas, pa ko je on da bira predsedničke kandidate! Ministarstvo spoljnih poslova bi u ovom slučaju moralo da reaguje!

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI