GOLA EVA BRAUN! Otkrivene seksi fotografije Hitlerove ljubavnice!

GOLA EVA BRAUN! Otkrivene seksi fotografije Hitlerove ljubavnice!
Fotografije nage devojke koja se kupa na jezeru u Alpima deluje gotovo nevino – kad ta devojka ne bi bila Eva Braun, ljubavnica jednog od najvećih zlikovaca u istoriji, Adolfa Hitlera

Jedan austrijski kolekcionar tvrdi da je otkrio gole fotografije Eve Braune dugogodišnje devojkeAdolfa Hitlera koja je zajedno s njim izvršila samoubisvo 1945. godine u razrušenom Berlinu.

Kolekcionar Bernard S izjavio je za nemački Bild da je fotografije kupio od antikvara, Stefana Krojcmajera u austrijskom gradu Salcburgu.

– Jedna žena je došla u moju antikvarnicu pre devet godina. Imala je punu kutiju fotografija. Našla ih je na tavanu i među njima je prepoznala Evu Braun – ispričao je Krojcmajer. 

Na jednoj fotografiji je izbledelim mastilom pisalo “Eva Braun”. Krojcmajer ipak nije verovao da je to Eva, pa je prilično jeftino prodao fotografije, i sada naravno žali zbog toga.

Bernard S. tvrdi da je dobro proučio Evine fotogrfaije i da je to sigurno ona. To je navodno potvrdio i Gvido Frajher, istaknuti austrijski vojni istoričar. Nažalost, on ne može da potvrdi ovu priču, jer je umro u februaru ove godine. 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI