GAGIJEVA BIVŠA PROGOVORILA O NASILJU: Da nisam pobegla, on bi me ubio!

Milena Mikić kaže da je od Đoganija, koji ju je prebio, uspela da izvuče živu glavu zato što je imala mobilni, kojim je pozvala policiju

Milena Mikić, bivša devojka Gagija Đoganija, koju je on krvnički prebio u noći između 30. i 31. maja, nakon kratkih izjava o ovom incidentu, otvorila je dušu i ispričala sve kroz šta je prošla tokom četvorogodišnje veze s njim.Ona je za magazin Svet navela da ju je te noći spasla policija, koju je pozvala kad se zaključala u kupatilo. Navela je i da ne bi ostala živa da slučajno u džepu nije imala mobilni telefon.

– Te noći došao je s devojčicom od 19 godina. Već s vrata videla sam da su oboje drogirani. Pitala sam ga: „Gagi, koga si to doveo u kuću?“ Tu je nastao haos. Krenuo je s vređanjem i batinama. Vukao me je za kosu i udarao pesnicama u glavu. Dok me je on muški udarao, ta devojka je stajala i gledala. Uspela sam da pobegnem u kupatilo i, sva sreća, mobilni sam imala u džepu. Pozvala sam policiju. Ja sam sva u krvi završila u Urgentnom. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da nisam uspela da pobegnem – ispričala je Milena, koja je otišla u Grčku nakon incidenta.

Ona kaže da je Gagiju droga pomutila mozak.

– Upoznajući ga s vremenom, shvatila sam da ima ozbiljan problem s narkoticima. Pomagala sam mu i tada – od vraćanja dugova do lečenja. Ni tada mu nisam okrenula leđa. Prošle su godine, a ja sam tek onda shvatila koliko se zla i spletki krije u zavisnicima. Krenulo je psihičko i fizičko maltretiranje i kinjenje zbog novca – rekla je Mikićeva, koja Gagiju neće oprostiti batine.

Gagi
MILENA ME JE GUŠILA

Gagi Đogani je za Kurir odmah nakon incidenta priznao da je udario Milenu, ali je tvrdio da je i ona njega gušila.
– Digao sam ruku na nju, ali to nije baš tako kao što je ona prikazala u medijima. Mi se više ne volimo i između nas ništa ne postoji. Policija mi je rekla da samo sudskim putem mogu da je izbacim iz stana. Ona me je isprovocirala i podigao sam ruku na nju. Milena me je gušila u krevetu, imam ožiljke po vratu i mogao sam i ja nju da prijavim – rekao je Gagi.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI