G.R. (21) uhapsen jer je terao devojke da ga oralno zadovolje u kolima!

G.R. (21) uhapšen je u noći između nedelje i ponedeljka nakon što je nožem primorao dve osamnaestogodišnjakinje da ga oralno zadovolje u njegovom automobilu!

Manijak je, preteći nožem, oteo devojke u selu Vujetinci, naterao ih da uđu u njegov automobil, ali one su nakon stravične torture uspele da pobegnu i pozovu policiju. Usledila je višesatna filmska potera za monstrumom i on je konačno dolijao na Ibarskoj magistrali kod Mrčajevaca.

Izvor iz istrage kaže da je jedna devojka iz Trbušana, a druga iz Ljubića, a u nedelju uveče bile su u Vujetincima u poseti kod rođaka jedne od njih.

– Šetale su uveče seoskim putem kada je mladić naišao autom i naterao ih da uđu u kola. Odvezao ih je u udaljeni deo sela i, pod pretnjom nožem, prisilio ih je da ga oralno zadovolje. On je, potom, kako su devojke rekle, popušio džoint i zaspao, a njih dve su iskoristile priliku i pobegle – kaže izvor.

Devojke su po mrkloj noći bežale kroz šumu, po terenu koji im je potpuno nepoznat. Bile su preplašene jer nisu znale gde se nalaze, ali su posle izvesnog vremena pronašle atarski put, kojim su oko tri sata po ponoći izašle na glavnu seosku saobraćajnicu.

U međuvrmemenu su pozvale policiju, koja je brzo stigla u to brdsko selo.

– Nekoliko sati je interventna jedinica patrolirala ovim selom pokušavajući da ga pronađe, međutim, uhvaćen je tek u ranim jutarnjim satima kada se iz planisnkog sela spustio na Ibarsku magistralu – kaže sagovornik.

– Prema njegovim rečima, on je sedeo na zadnjem sedištu i pod pretnjom je terao jednu po jednu da ga zadovoljavaju. Pravdao se da je bio mortus pijan i da je konstantno pio prethodna dva dana – naveo je izvpor.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI