Fridjes Balint (41) iz Horgosa uhapsen : Ubio majku cekicem

 SIN KOJI JE UBIO MAJKU U HORGOŠU UHAPŠEN! Krio se na 30 kilometara od kuće, NIKO NE ZNA ZAŠTO JE POČINIO STRAŠAN ZLOČIN!
Friđeš Balint (41) iz Horgoša, koji je od četvrtka popodne bio u bekstvu, uhapšen danas u blizini mesta Trešnjevac kod Kanjiže
 
Danonoćna potraga policija za Friđešom Balintom (41) iz Horgoša, osumnjičenim da je ubio majklu Mariju Balint (66) u njihovoj porodičnoj kući u ovom pograničnom mestu – dala je rezultat.

Kako se saznaje, Friđeš Balint uhapšen je danas u blizini mesta Trešnjevac kod Kanjiže. Iako se sumnjalo da je nakon zločina majčinim automobilom marke “Kia” karavan, metalik plave boje, pobegao u Mađarsku, ispostavilo se da se krio na severu Bačke.

– Friđeš je lociran na putu između Sente i Kanjiže, kod sela Trešnjevac koje je svega tridesetak kilometara udaljeno od Horgoša. Očekuje se da nakon saslušanja bude poznato šta je Friđeša nagnalo da pdigne ruku na majku i usmrti je – potvrdio je izvor blizak istrazi.

Danas će na mesnom groblju u Horgošu, na večni počinak biti ispraćena Marija Balint. Njeno beživotno telo u lokvi krvi, u četvrtak popodne, pronašao je njen suprug Friđeš Balint. Penzionisani direktor firme “Potiski vodovodi” iz Horgoša, stravičan prizor zatekao je po povratku iz Subotice.

Njegov sin, Friđeš mlađi, imao je psihičke tegobe od kojih se lečio. On je u kući živeo sa majkom i ocem  i nije bio oženjen.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI