(FOTO/VIDEO) SOK ZA TRAMPA U SKOTSKOJ! Demonstranti upali na golf teren milijardera

(FOTO/VIDEO) ŠOK ZA TRAMPA U ŠKOTSKOJ! Demonstranti upali na golf teren milijardera i poručili – ČOVEK JE IDIOT!
Demonstranti koji nose zastave Meksika upali su u Škotskoj na teren za golf u vlasništvu najizglednijeg kandidata Republikanske stranke za predsednika SAD Donalda Tampa, koji se trenutno nalazi na tom imanju

 
Noseći transparente na kojima piše “Zaustavite mržnju” i “Ljubav pobeđuje mržnju” (Love Trumps hate), demonstranti su zauzeli brdo koje se uzdiže iznad golf kluba “Tramp internešenel golf links” na severoistoku Škotske, prenela je agencija AFP.

Zaposleni tog kluba su počeli da odvraćaju novinare u trenutku kad su demonstranti počeli da ulaze na golf teren, mašući zastavama gej pokreta u bojama duge, kao i zastavama Meksika.

tanjug

Susedi čija se imanja graniče sa Trampovim su takođe istakli meksičku zastavu, kao simbol solidarnosti sa narodom Meksika, pošto je Tramp prethodno dao više izjava kojima kritikuje Meksikance, a takođe je najavio izgradnju ograde na granici između SAD i Meksika.

Posebno želim da ovu zastavu vide američki novinari – izjavio je Dejvid Miln, čija kuća gleda na golf klub i 18. rupu na golf terenu.

Ako on bude izabran za predsednika, SAD će za nedelju dana krenuti u rat, a za dve nedelje će bankrotirati. Čovek je idiot – rekao je Miln.

tanjug

Tramp je na pitanje novinara da li mu nedostaje podrška evropskih lidera, od kojih su neki kritikovali njegov predlog da se muslimanima zabrani ulazak u SAD, rekao: – Baš me briga. To nije važno. Mene podržava američki narod i to mi je važno.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI