(FOTO) ZRTVE MASAKRA: Otisli su u kafic, a onda je njihove zivote prekinuo rafal

ŽITIŠTE – Dijana Zlatić (30) u petak veče izašla je sa društvom u kafić. Njen bivši suprug Siniša Zlatić (38) je video, otišao kući, uzeo kalašnjikov i započeo krvavi pir

Dijana je preminula na licu mesta, njena drugarica Jovana Popović (20) na putu do bolnice.Steva Jojić (40), Vladimir Kosović (34) i Vladimir Mijatović (40) izgubili su bitku sa životom u bolnici.
Očevici kažu da je Siniša ispalio više od 50 metaka, iskoristio dva šaržera i da je pritom bio vrlo precizan. Svi meci završili su u gostima, od kojih je 20 teže i lakše povređeno.

Kako kaže otac ubijene Dijane, oni su uzalud prijavljivali Sinišu socijalnim službama. “Nije to ništa, istrpi, nije to baš tako”, bili su odgovori koje su dobijali.

Žrtva… Vladimir Mijatović

“Nit je hteo da se miri, niti da je ostavi na miru. Da je tu bio i naš unuk, i njega bi ubio”, kaže Sveta.

Prema prvim informacijama, Siniša Zaltić (30) je ugledao bivšu suprugu, sa kojom ne živi već 9 meseci, kako sedi sa društvom u kafiću.

On je otišao kući, doneo kalašnjikov, a onda počeo da puca po ljudima. Kako otkrivaju jezivi detalji sa lica mesta, Siniša je bio vrlo precizan tako da je svaki metkom pogodio nekoga, a ne intventar kafića.

Osumnjičeni je promenio dva šaržera, odnosno ispalio više od 50 metaka u goste.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI