EVO KAKO JE UHAPŠEN GORAN ŠARAC, UBICA IZ NOVOG SADA:

 U stanu u Budimpešti nađena gomila droge i lažnih dokumenata!
Mađarska policija je u Budimpešti uhapsila Gorana Šarca (34), za kojim je bila raspisana međunarodna poternica jer je 1. decembra 2014. godine na Somborskom bulevaru u Novom Sadu, usmrtio Mariju Milešić (30), majku maloletne devojčice Teodore

Šarac je pregazio nesrećnu ženu džipom marke “čiroki”, a zatim pobegao sa mesta nesreće, dok su džip kojim je izvršeno nedelo trojica njegovih prijatelja kasnije rasklopili u Sremskoj Mitrovici, a delove prodali topionici.

– U stanu koji je Šarac koristio u Budimpešti, policija je pronašla znatnu količinu narkotika, kao i falsifikovana bosanska i slovenačka dokumenta – navode u novosadskoj policiji.

Šarac je Mariju pregazio dok je prelazila ulicu, a zatim je na nju naletelo i taksi vozilo. Pre ove nesreće, MUP Hrvatske je za Šarcem, inače rodom iz Drniša, raspisao  poternicu zbog razbojništva koje je počinio u Hrvatskoj.

U poternici, koju je izdao Županijski sud u Rijeci, napisano je da se radi o naoružanoj osobi, koja je izrazito opasna i sklona pružanju otpora.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI