EMISIJA INSAJDER IZAZVALA LUDILO

Pripadnici žute ološ-elite i simpatizeri opozicije na društvenim mrežama od petka uveče napadaju Brankicu Stanković! Tvrde da je intervju sa Vučićem bio namešten i da ona tajno radi za SNS!?!

Pripadnici opozicione, žute ološ-elite, ostrašćeni hejteri i botovi načisto su odlepili posle intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića za “Insajder”, koji je emitovan u petak uveče na TV Prva.

Hoće tuču u studiju
Nisam se potukla s Vučićem, nije podneo ostavku i ova hajka je zato što bi za mnoge od vas samo to bio “pravi” intervju
Brankica Stanković, “Insajder”Kada su shvatili da je Vučić ubedljivo i argumentovano odgovorio na svako nezgodno pitanje novinarke Brankice Stanković, kada su videli da je konkretnim dokazima demantovao sve njihove teorije zavere i lažne optužbe, žuti hejteri su u besu čak optužili Brankicu da je Vučićev čovek i da tajno radi za SNS!?!

Uvrede hejtera

Na društvenim mrežama su se pojavile na stotine komentara u kojima su Brankicu Stanković optužili da je “namestila” intervju!

Među prvima su se na Tviteru oglasili poznati mrzitelji lidera SNS, reditelji Janko Baljak i Srđan Dragojević, kao i glumac Nikola Kojo.

“On priča šta on hoće i to je dijagnoza. Nema tu pomoći”, “Uvredljivo je ovu kakofoniju nazvati novinarstvom”, “Nivo debate: Bajlonijeva pijaca kad pripeče zvezda”, “Draga, simpatična… Monstrum se udvara da bi je dezavuisao”, “Dragi prijatelju Hojt Brajan Ji, i ko kaže da nema slobode štampe? Dao sam intervju onoj groznoj, ali nadasve dragoj i simpatičnoj Brankici…”, poruke su koje je na Tviteru napisao Baljak, dok je Kojo pokušao da bude duhovit i uvredi Stankovićevu komentarom: “Dvoje su se tako smuvali”!Srđan Dragojević je pak u svom prepoznatljivom uličarskom stilu bio još oštriji, ogorčen što je novinarka “Insajdera” uopšte sela s Vučićem za isti sto.Da postoji solidarnost, ovaj intervju ne bi mogao ni da – postoji. Svaki esnaf bi jednostavno bojkotovao huntu za svinjsko ponašanje”, “Još su To nazvali – ‘Insajder debata’?! Da se podsetimo šta je debata. I da ne sviramo k***u za male pare”, doslovce je napisao Dragojević.

Komentari na Tviteru o “nameštenom intervjuu”

* “Taj intervju je namešten, ko i njegovi dueli sa Jelenom Milić”

* “Brankica je konačno potpala pod uticaj BIA, ne mogu da objasnim drugačije da se onako slabo spremila za intervju, a on onako izvanredno”

* “Sramotno vođen intervju, trapavo toliko da deluje kao da namerno ne želiš da izađeš iz njegovih spinova. Ili si ‘zarđala’ ili je Beba Popović”

* “Dokaz da je intervju ‘montiran’ je njena reakcija na Tviteru. Ako je sigurna da je odradila posao korektno, čemu reakcija?!”

* “Režiran intervju. Dogovorena pitanja. Ovo i liči na Brankicu. Fuj!”

* “Mnogo je jadno pristati na montirani intervju sa vođom. Sad možeš slobodno da me tužiš”

* “Jedini novinar u čiji intervju ne bih sumnjao da je namešten jeste Olja Bećković”

Na drugoj strani, sama Brankica Stanković je na društvenim mrežama uporno odgovarala na prozivke i optužbe:

“Nisam se potukla sa predsednikom države, nije podneo ostavku i ova hajka je zato što bi za mnoge od vas samo to bio ‘pravi” intervju'”, “Kolektivno ludilo! Insajder je najveći problem ove države”, “Da zaključimo: postala sam u ovoj državi, zahvaljujući vašoj histeriji, važnija od Vučića”, napisala je Stankovićeva.Evo, sad ne valja ni Brankica. Oni bi bolje pitali Vučića. Oni bi emitovali na drugoj televiziji. Oni bi sve bolje znali. Tviter, riznica talenata.Konačno, i redakcija “Insajdera” oglasila se saopštenjem, u kom se ocenjuje da su “simpatizeri opozicije videli zaveru tokom intervjua i samo lovili propust

Žalosna kvazielita

Komentarišući čitavu ujdurmu nastalu oko intervjua, potpredsednik SNS Miloš Vučević kaže da to što dežurni dušebrižnici nikako ne mogu da sakriju svoju bolesnu mržnju prema Aleksandru Vučiću govori sve o njima.– Ponosan sam što Vučić, kao predsednik moje države i stranke, može podignute glave da izađe pred svakog i da svim novinama i televizijama da intervju. To što ima odgovore na sva pitanja, pa čak i ona maliciozna i zlonamerna i što je toliko dominantan da njegovi protivnici ne znaju šta drugo da rade, osim da ga mrze, pa to govori sve. I o njemu. I o njima… – ističe Vučević, i dodaje da bi baš voleo da vidi da li će, na primer, Saša Janković sada skupiti hrabrosti i dati intervju TV Pinku ili Informeru.Analitičar Dragoljub Anđelković nije iznenađen reakcijom pojedinih opozicionara Oni zaista ne znaju ništa drugo osim da mrze. Ne znam šta su očekivali, ali čim im očekivanja nisu ispunjena, odmah nešto proglašavaju za nameštaljku i prevaru. Iako se predstavljaju kao elita, ovakvim ispadima pokazuju da im nedostaje političke kulture – naglašava Anđelković.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI