EKSPOZE ANE BRNABIĆ

Rezultate moje vlade poštovaće i oni koji su me osporavali i koji su mi se podsmevali!
Sigurna sam da će ova vlada mati takve rezultate da ni oni koji su o meni govorili s podsmehom neće moći o njih da se oguše, poručila je danas mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić
ANA BRNABIC SKUPSTINA EKSPOZE

Brnabić je, na predstavlanju ekspozea, rekla da nijedna vlada u poslednjih deset godina nije ostavila tako dobro stanje novoj vladi, kao što je to učinila vlada Aleksandra Vučića.

– Našu viziju možemo da gradimo na osnovu temelja, koje je postavila prethodna vlada – rekla je Brnabić.

Ona je istakla da je držvna kasa u dobrom stanju, makroekonomski pokazaelji su pozitivni, u budžetu je suficit, inflacija je u predviđenim granicama, postoji trend smanjenja javnog duga…

– Nijedna vlada nije započela madat sa tako dobrim stanjem u budžetu, kao ova koju ću, ako bude glasala većina poslanika, voditi ja – rekla je Brnabić.

Brnabić je istakla i da na sve izazove pred našom zemljom moramo da odgovorimo hrabro, odlučno i sa jasnom vizijom kuda idemo.

Mandatarka je pozvaa poslanike u Skupštini Srbije da se pridruže njeom timu u izgradnji boljeg života za sve građane i izgradnji buućnosti za sve nas, te poručila da će odluke svog tima braniti s dostojanstvom i dignitetom.

Ona je istakla da će njen tim raditi jedinstveno, da će nastupati zajednički u odbrani svojih stavova i odkluka, ali i naglasila da će najvećaodgovornost u svemu biti – njena.Najveća odgovornost biće na meni, neću se skrivati iza saradnika, redovno ću izveštavati javnost o tome šta nameravamo, podsticaću konstruktivnu kritiku i uprkos uvredama u javom govoru koje su mi već upućene proteklih daa i koje mogu da očekujem i ubuduće, ja ću istinu i činjenice braniti s dostojanstvom i dignitetom – poručila je Brnabić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI