EGZIT – SUBOTA – LUDILO

Još jedna Exitova “groznica subotnje večeri” protutnjala je Petrovaradinskom tvrđavom ostavivši među zidinama “Gibraltara na Dunavu” ogromnu količinu pozitivne energije.

Teško je bilo odrediti na kojoj je od brojnih festivlskih bina noćas bilo veselije i na kojoj je bio kvalitetniji program jer je bukvalno na svakom stejdžu vrilo kao u grotlu, pa je više od 50.000 postilaca imalo potpuni ugođaj.Četvrti dan Exit festivala doneo je pravi spektkl, a autor udarnih hitova današnjice Jason Derulo egzitašima je priredio veče za pamćenje.

Jedan od najvećih hitmejkera danšnjice Jason Derulo svojim nastpom na najvećoj bini Exit festivala potpuno je opradao ulogu glavne zvezde najznačjnije festivalske večeri.Od samog starta koncerta bilo je jasno da će to biti doživljaj za amćenje. Temperatura među fanovima je rasla, a tačku kljuanja je dostizala tokom izvođenja hitova “Wiggle”, “Whatća say”, “Talk dirty”, “In my head”, “Don”t wanna go home”.aslugu što je već čuvena Exit energija u potpunsti obuzela celu Petrovaradinsku tvrđavu, prelivajući se prko njenih zidina i na ceo Novi Sad pored Džejsona Derula imaju i njegovi predonici na Mejn stejdžu – australijski elektronski trio “Rufus” koji je dobrano razdmao brojne fanove, te Edo Majka i domaći “Sputnjik”.

Edo Majka na Egzitu 2017

Edo Majka na Egzitu 2017

Ništa manje spektakulrno nije biilo ni na drugim festivalskim binima, štaviše na mts Dance areni vladala je takva atmosfera kakva se teško može osetti bilo gde drugde osim na petrovaradinskoj tvrđavi.

Najzaslužniji za pravi elekto-mužiki hepening Dens areni bio je jedan od najvećih hedlajnera današnjice Robin Shulz, ali ništa manje atraktivan nije bio ni nastup fracuskog D J-a Kungsa, dok se Nemanja Stamenković – Stamen se svojski potrudio da fanovi na početu žurke na Dens areni brzo dostignu “radnu temperaturu”.

Egzit 2017 - Dance arena

Egzit 2017 – Dance arena

Nastup Zvonka Bogdana na Exit festivalu za mnoge je bio izenađenje, ali se ispostavilo i pravi pogodak organizatora, jer je upravo Zvonko Bogdan svjim poznatim pop-folk hitovima sa mirisom ravnice na Addiko Fusion stage-u najavio dobru “domaću” žurku u kjoj su učestvovali i “Zabranjeno pušenje” i Kralj Čačka.

Zvonko Bogdan na Egzitu 2017

Zvonko Bogdan na Egzitu 2017

Subota je zaštitni znak Exita, traicioonalno desetine hiljada ljudi iz clog sveta poseti festival, a ako je suditi po “rekama” posetilaca koji su došli izsvih krajeva sveta i koji se kreću Petrovaradinskom tvrđavom, broj posetilaca mogao bi biti rekordan.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI