EDI RAMI ZABRANILI DA SE SLIKA SA MAJKLOM PENSOM

Albanski premjer Edi Rama, koji je učestvvao na Samitu Američko-jadranske povelje u Podgorici, ne nalazi se na tzv. femili fotografiji sa potpredsednikom SAD Majlkom Pensom, a njegov nekadšnji kolega Salji Beriša tvrdi da je to zbog toga što je Rama bio u blim patikama
 
Kako javljaju albanski mediji, oseta Pensa Balkanu je nesumnjivo jedan od najvažnijih događaja u poslednje vreme.Mediji, međutim, napominju da Pens nijednm rečju nije spomenuo ulogu Albanije u regionu.– I ne samo to. Ono što je još upadljivje je činjenica da je Rame nema na službenoj fotografiji balkanskih lidera sa Pensom – rekao je Beriša.Berša je na društvenim mrežama napisao da je razlog Raminog izostanka sa “femili fotoa” to što je nosio bele patike.

Inače, Ramino pojavljivanje u patikama i ceo njegov neuobiajni stajling je postao uobičajen u poslednje vreme.Rama se, naime, nedavno na večeri kod šefice evropske diplomatije Fedrike Mogerini pojavio neuobičajeno obučen u trenerku, a potom je na samitu lidera “zapadnobalkanske šestorke u Trstu” došao takođe u belim “adidas” patikma.

EDI RAMA U TRENERCI DOSAO U BRISEL

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI