Džej Ramadanovski operisao srce

Džej Ramadanovski pre nekoliko dana operisao je srce na jednoj privanoj klinici u Beču. Pevaču su u glavnom gradu Austrije operiali srčane zaliske i trenutno se oseća dobro
 

Legenda folk muzike godnama ima srčane probleme, koji su u poslednje vreme eskalirali toliko da mu je život bio ugrožen.Ramadanovski e pre nekoliko dana imao tešku intervenciju srčanih zalistaka na jednoj privatnoj klinici u Beču, gde se trenutno uspešno oporavlja

Ima zdravstvene probleme od 2012.

Zbog dugogodišnjeg konzumiranja opijata i alkohola, kao što su lekari konstatovali, Džeju Ramadanovskom je zdravstveno stanje prvi put drastično ugroženo još 2012. godine. Tada se na nagovor prijatelja i doktora Ramadanovski podvrgao injekcijama poznatim kao blokade, a smisao ove intervencije je u tom da u organizam pacijenta unese medikament koji ometa dejstvo narkotika ili alkohola. Kada se ubrizga u organizam, kao što je bio slučaj kod Ramadanovskog, nikako se ne sme konzumirati nikakva droga niti alkohol jer može izazvati ozbiljne posledice. Međutim, uprkos zabrani, Džej je natavio sa konzumiranjem alkohola, što je dovelo do srčanih oboljenja.

– Džeju su u martu ove godine nakon što mu je prethodno pozlilo savetovali da mora da operiše srčane zaliske. Svestan činjenice da mu je život u opasnosti, Džej se obratio stručnjacima u jednoj klinici u Beču, gde su mu zakazali operaciju odmah nakon što su videli analize koje je doneo – govori izvor blizak pevaču i dodaje: Operacija je protekla u najboljem redu, Džej se lavovski držao, što je umnogome uticalo na uspešnost intervencije. Nije bio uplašen, a doktorima je neposredno pre odlaska u salu rekao da se pihički spremio i da je siguran da će sve biti u najboljem redu – završava priču izvor.

Uz pevača su sve vreme bile ćerke, koje su mu u austrijskoj prestonici najveća podrškaKako se saznaje, uz Ramadanovskog su sve vreme bile ćerke, koje su mu u austrijskoj prestonici najveća podrška. One su bukvalno od jutra do mraka uz njegovu postelju i brinu o tome da mu apolutno ništa ne zafali. Folker se već oseća mnogo bolje, a upućeni tvrde da je odlično raspoložen, pa se neretko i našali sa sestrama i doktorima. 

Podsećanja radi, Džej je u martu ove godine imao ozbiljnu životnu dramu. Dok je ležao u porodičnom domu, pevaču je pozlilo i iz čistog mira je počeo da se guši. Suvi kašalj ga umalo nije udavio. Bukvalno u poslednjem trenutku su ga ćerke dovezle u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć. Prethodno je Džej oseća zamor prilikom minimalnog hoda, posebno dok se penjao uz stepenice, ali i tokom dužeg stajanja. Drugim rečima, bilo kakve aktivnosti koje su mu donedavno bile normalne počele su da ga umaraju! Međutim, Džej, kao i obično, nije ništa od toga shvatao ozbiljno! Ni ubran rad srca nije mu bio dovoljan alarm da se obrati lekarima. Tek nakon martovskog odlaska u Urgentni centar pevač je shvatio ozbiljnost situacije.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI