DVE MATORE KRAVE Sonja Biserko i Borka Pavicevic podrzale ‘Zutu patku’!

Sonja Biserko i Borka Pavićević podržale ‘Žutu patku’!
Sonja Biserko, nekadašnja predsednica i osnivač Helsinškog odbora za ljudska prava i Borka Pavićević iz Centra za kulturnu dekontaminaciju podržale su takozvane građanske proteste ‘Ne davimo Beograd’ koji se održavaju pod simbolom ‘Žute patke’, otkriva NAS PORTAL

Kako javlja Informerov izveštač sa ovog protesta koji je se održava ispred gradske skupštine u Beogradu, pored Biserkove i Pavićevićeve, na protestu učestvuju i aktivisti LGBT populacije, aktivisti organizacije ’99 odsto’, aktivisti organizacije ‘Paori’, kao i NVO Inicijativa mladih za ljudska prava na čijem je čelu Anita Mitić.

Takođe, podršku antivladinim protestima dao je i novinar Teofil pančić, kao i Naim Leo Beširi iz NVO ‘Institut za evropske poslove’.

Uz sve navedene, podršku protestu dale su i ‘Žene u crnom’, član Demokratske stranke Zoran Lutovac, kao i Ljubiša Preletačević Beli iz stranke ‘Samo jako’ iz Mladenovca koji je stigao u pratnji svojih pedesetak komedijaša.

Uz sve to, na protestu ima jedva 1.900 ljudi, što pokazuje da je pompezno najavljivan i organizovan kvazi građanski protest i ovog puta doživeo potpuni fijasko.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI