DROLJA JELENA MACIC NA USKRS VREDJALA SVE VERNIKE I PATRIJARHA

Drolji Jeleni Maćić, koja bi neistomišljenike da veša po banderama, i novinaru BIRN i miljeniku stranih fondacija Slobodanu Georgievu, ne smeta samo legalno izabrana vlast u Srbiji, već i Srpska pravoslavna crkva, pa su se, ni manje ni više, nego na najveći hriščanski praznik Vaskrs okomili na nju i patrijarha Irineja!

Bez obzira što njene bizarne objave na Tviteru više malo koga u Srbiji mogu da iznenade, Maćićka se potrudila da nadmaši sebe.

Ona je na Vaskrs, vređajući na taj način sve vernike, ali i sve pristojne ljude, objavila fotomontažu na kojoj se najvulgarnije ruga patrijarhu Irineju i sveštenstvu SPC.

Ništa bolji od nje nije ni novinar BIRN Slobodan Georgiev, koji je bez trunke stida na najveći hrišćanski praznik, o poglavaru Srpske pravoslavne crkve na Tviteru napisao ovo:

– Ovaj Irinej… O Bože, sačuvaj ga od gluposti njegove… I umanji štetu koju proizvodi svojim lupetanjima…

Zoran Sinko/Tviter

Čoveka koji prima debele pare od donacija iz inostranstva i poziva na ulične proteste u Srbiji niko ne tera da voli patrijarha, ali vređati poglavara SPC i to na najveći hrišćanski praznik Vaskrs je u najmanju ruku sramota.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI