DRAGOLJUB MICUNOVIC DOBIO MILION OD SOROSA. MILOMIR MARIC KUKA JER NJEMU NIJE KANULO NISTA

Fondacija Dragoljuba Mićunovića dobila 1.280.100 dinara od Sorosa!

Na listi Soroševih plaćenika u Srbiji nalazi se i Fondacija “Centar za demokratiju”, na čijem čelu su predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović i potpredsednica demokrata Nataša Vučković! Oni su za dva projekta pod nazivom “Zaustavimo korupciju” tokom 2013. i 2014. dobili ukupno 1.280.100 dinara. Niko od njih, ali ni drugih funkcionera DS nije juče želeo da odgovori nasem portalu zašto su tražili i uzeli novac baš od Soroša.
Tu se, međutim, ne završava spisak demokrata koje su se fino ovajdile od Soroševog novca. Tako je “Centru za prava manjina”, u čijem je upravnom fondu funkcionerka DS Aida Ćorović, isplaćeno čak 4.438.340 dinara.

 

Milomir Marić: Kamo sreće da je i meni kapnulo!

Glavni urednik TV Hepi, poznati srpski novinar Milomir Marić u izjavi za nas portal ističe da je objavljivanje Soroševih dokumenata o finansiranju pojedinaca i organizacija vrlo važna vest za čitavu javnost u Srbiji.
– Kamo sreće da je i meni malo kapnulo od tih para! Ali za mene nikada nema i uvek me zaobiđu ovakve investicije. Očigledno sam beznadežan slučaj… Jasno je da su ovo privatni fondovi za finansiranje javne politike, jer ne može to da se finansira iz državnog budžeta SAD i da sve ostane netransparentno, da ne kažem tajno – kaže Marić.

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI