DRAGAN SUTANOVIC PODNOSI OSTAVKU

Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac doneo je odluku da podnse ostavku zbog loših rezultata koje je koalicija koju je predvodio DS ostvarila na izborima u Beogradu, sanaje se iz dobro obaveštenih opozicionih izvora

 

Predsedništvo Demokratske stranke održaće danas zajedničku sednicu sa polaničkim klubom i na toj sednici će predsednik stranke Dragan Šutanovac podneti izveštaj.– Analiziraće se rezultati izbora, a nije isključeno ni da na toj sednici Šutanovac ponudi svoju ostavku, a da je logično da je zvanično podnese na sednici Glavnog obora, koja će ubrzo uslediti – objašnjava izvor i dodaje da je lider DS ostavku najavio još u izbornoj noći, što se moglo zaključiti iz govora koji je održao.

– Ja ne bežim od odgovornosti, nemam dilemu da je Demokratska stranka na meti vlasti sve vreme. Ja sam odgovoran i prema članovima i prema organima i vrlo brzo ćemo o svemu razgovarai. Demokratska stranka postoji 28 godina, moramo da nastavimo da se borimo – kazao je tada Šutanovac.Inače, sezonu osavki juče je otvorio Balša Božović, predsednik Gradskog odbora DSu Beogradu. On je članovima Gradskog odbora poslao dopis u kojem je naveo da “poraz na izborima za Skupštinu Beograda obavezuje da, u ime budućnosti DS, svako ponese deo sopstvene odgovornosti“.Kako se saznaje, osnovni razlog zbog kojeg je ožović podneo ostavku jeste pritisak javnosti, što i ne čudi ako se ima u vidu da su pojedini članovi DS upravo u Božoviću videli krivca za loš rezultat.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI