DRAGAN SUTANOVAC: NECU DA KAZEM ODAKLE MI PARE

Predsednik DS Dragan Šutanovac, koji se čitavog života bavi isklučivo politikom i nema nikakav privatni biznis, i dalje odbija da kaže odakle mu na računima u bani ušteđevina od čak 300.000 evra!
 

Lider demokrata juče je dao intrvjue dnevnim novinama “Danas” i “Srpski telegraf”, u kojima je rekao da se protiv njega vodi prljava kamanja (!?!), ali i “objasnio” da je stotine hiljada evra uštedeo i pozajmio. Šutanovac nijednom rečju nije objasnio kako je od poslaničke i ministarske plate od oko hiljadu evra uštedeo čak 300.000 evra i od kogaje tačno pozajmio toliki novac?!

Sigurno nije od sena zaradio…
Ako je na pašnjaku na Vračaru podigao stan od 300 kvadraa, novac sigurno nije dobio od kosidbe i prodaje sena…
Marijan Rističević, poslaik na listi SNS Informacije o finansijskom stanju moje porodice su potpuna neistina. Fabrikuju se laži u istim onim medijima u kojima je konstruisana afera “Pašnjak”, a koja je sada pala na sudu – rekao je Šutanovac za “Srpski telegraf” i vickasto primetio da je “goblen njegove majke za njega najskupocenija stvar” koju poseduje. Naravno, prećutao je činjenicu da su podaci o njgovoj tajkunskoj ušteđevini preneti iz sudske presude i da ne može biti ni govora da su neistiniti.

Još “naivniji” Šutanovac se napavio u “Danasu”, kom je rekao da je legitimno pitanje na koji način je zaradio taj novac, a onda potpuno izvrdao odgovor.– Na to pitanje odgovor se nalazi i u samoj prošlogodišnjoj presudi koja se sada zloupotrebljava. Tamo vrlo jasno stoji koliki su prihodi moje porodice, kako su nastali, kakva je njihova struktura, koliko je pozajmic u pitanju… – naveo je lider DS.

S druge strane, poslnik na listi SNS Marijan Rističević kaže da osnovano sumnja da Šutanovac ima mnogo više para na računima od tih 300.000 evra koje su se naprasno pojavile.Mislim da je daleko veća para u pitanju i trebalo bi proveriti koliko računa ima i oliko je para s njih potrošio. Ako je na pašnjaku na Vračaru podigao 300 kvadrata, novac sigurno nije dobio od “pašnjarine”, kosidbe, pa prodaje sena… Od nečega je morao da napravi te kvadrate i Agencija za borbu protiv korupcije mora to a proveri – zaključuje Rističević.

Opet preti: Razgovaraćemo na ulici

Šutanovac nije propustio priliku ni da uličarskim manirom zapreti aktuelnoj vlasti novim nasilnim protestima.
– Mogu da mi prete i hapšenjem, ali to me neć sprečiti da pozovem građane na ulicu jer je to jedino mesto na kome možemo da razgovaramo – rekao je Šutanovac.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI