Dragan Jovanović Gidra i Dario Rok Licer ubijeni u Novom Sadu

SMRTONOSNA TUČA ŠTANGLAMA I PAJSERIMA U CENTRU NOVOG SADA! Dva mladića NASMRT PRETUČENA ispred lokala “Moja kafanica”!
Dve osobe nastradale su u incidentu koji se dogodio jutros oko 4 sata ispred lokala “Moja kafanica”, u centru Novog Sada

Kako se saznaje, živote su u tuči izgubili Dario Rok Licer i Dragan Jovanović zvani Gidra, nekadašnji vođa navijačke grupe “Firma”.
Njih dvojica su se verbalno sukobili u samoj kafani sa grupom mladića, da bi se sukob nešto kasnije nastavio i ispred samog lokala, gde je od verbalnog prerastao u tuču.
Mladići su zadobili smrtonosne povrede štanglama i pajserima.Prema prvim saznanjima, obojica imaju kriminalni dosije.Nema podataka da li je još neko povređen.

Takođe je rečeno da nije bilo pucnjave, kako su prethodno javili novosadski mediji, već da su mladići ubijeni na drugi način i da se još utvrđuje kako su stradali i koji su bili motivi.

Tanjug

Tanjug

U tuči su korišćeni tupi predmeti, poput bejzbol palica. Do incidenta je došlo u 4.30 časova.

Inače, na Gidru je ove godine, dva puta izvršen napad, odnosno, pokušaj ubistva.

Veoma zanimljiv podatak je da su se napadi na njega dešavali tačno u razmacima od tri meseca.

Idemo redom.

Krajem juna ove godine, napadnut je u sačekuši u Novom Sadu na Štrandu. Tada je zadobio teške telesne povrede. Iz vatrenog oružja pogođen je u desnu potkolenicu, desnu butinu, levo koleno i desnu nadlakticu, a imao je i prelom ramena. Tada je otvorena istraga o pokušaju ubistva.

Nakon tri meseca, u septembru, ponovo je bio u središtu pucnjave. Dok je sedeo u kafiću, na njega je otvorena vatra. O tom napadu postoje dve priče. Jedna je da je Gidra sam sebi pucao u nogu, a druga da je na njega pucao nepoznati napadač.

Inače, Gidra je od ranije bio poznat policiji. Imao je 36 prijava, među kojima su narkotici, seksualni delikti, napadi na policajca, posedovanje oružja, krađe, izazivanje opšte opasnosti, nasilje, nanošenje telesnih povreda, iznude, zatočeništvo, prikrivanje…

Bio je osuđivan pet puta, a od toga je dva puta bio u zatvoru, dva uslovno, a jednom je dobio novčanu kaznu i godinu dana zabrane prisustvovanja utakimicama. Zbog kršenja javnog reda i mira kažnjen je pet puta.

update :

USPEŠNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Novom Sadu!
Policija je danas po podne uhapsila 34. godišnjeg S.J, koji je osumnjičen za dvostruko teško ubistvo počinjeno noćas u Novom Sadu, saopštio je MUP

– Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, danas oko 15 časova uhapšen je S. J. (34), osumnjičen za dvostruko teško ubistvo počinjeno noćas u tom gradu – navedeno je u saopštenju.

Inspektori kriminalističke policije uhapsili su osumnjičenog na Bulevaru Jaše Tomića.
S.J. se tereti da je, noćas oko četiri sata, ispred jednog ugostiteljskog objekta, metalnom šipkom usmrtio dvojicu Novosađana, starosti 26 i 29 godina.
Osumnjičenom je, po odborenju javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće priveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak, navedeno je u saopstenju.

UBIJENI Dragan Jovanović Gidra

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI