Dragan Đilas, Saša Janković, Vuk Jeremić i Boško Obradović nestali posle poraza na izborima

Dragan Đilas, Saša Janković, Vuk Jeremić i Boško Obradović praktično nijedom rečju nisu se obratili javnosti, niti polali bilo kakvu političku poruku

 

Lideri propale srpske opozicije, posle neviđenog debakla na izborima u Beogradu 4. marta, potpuno su se povukli iz medijskog života i nestali sa svih društvnih mreža!Saša Radulović i ragan Šutanovac prošle nedelje su podneli ostavke na čelne pozicije DJB i DS. Ostali opozicioni lideri i liderčići sklonili su se u tešku medijsku ilegalu! I dok je Tviter pre beogradskih izbora ‘goreo’ od njihovih zapaljivih političkih poruka, niko od ‘velikih opozicionara’ poput Đilasa, Jankovića, Jeremića i Obradovića već skoro nedelju dana nije napisao ni jednu jedinu političku poruku.

Potpuno osramoćeni
Da stvar bude još gora, Janković je 8. marta na Tviteru najavio “nove aktivnosti opozicije” i velike promene, od kojih očigledno nema ništa.

Histerija jedini program
Ne verujem da su iz brodoloma na izborima išta naučili. Oni će i dalje mržnjom i histerijom pokušavati da se domognu vlasti
Milenko Jovanov, SNS

Posle beogradskih izbora imamo novu političku scenu na strani opozicije. Naša dužnost, a šansa svih za promenu – napisao je Janković, a to je ujedno i poslednja njegova poruka objavljena na ovoj društvenoj mreži.

Da su se Đilas, Janković, Jeemić, Obradović i ostatak ekipe zavukli u mišju rupu, osramoćeni zbog izbornog rezultata, potvrđuju i sagovornici Informera. TakoMilenko Jovanov, potpredsednik SNS, kaže da su predstavnici opozicije s razlogom oterani u magareću klupu.
Nisu se ti političari povukli iz javnosti zato što su to želeli. Pa setite se samo kako su svi oni redom najavljivali veliku pobedu. Njih je narod poslao u magareću klupu srpske politie. Ipak, ne verujem da su iz brodoloma na beogradskim izborima išta pametno naučili. Oni će i dalje mržnjom i histerijom pokušavati da se domognu vlasti, ali će se po ko zna koji put saplesti o isti kamen, što najviše govori o njima – objašnjava Jovanov.

Truli i bez ideje

Na drugoj strani, medijski stručnjak Saša orojević kaže da pojedini opozicionari ne bi trebalo više nikad da se pojave u medijima.
– Epski okršaj opozicije, koji se ogledao u međusobnoj tuči za cenzus, rezultirao je iscrpljenošću i dezorijentisanošću nakon katastrofalnih izbornih rezultata. Opozicija je shvatila da se “kupovina iz fotelje” ne može primeniti na političke proizvode. Javnost je očekivala proizvod, a dobila ga je sa prekratkim rokom upotrebe, bez mogućnosti žlbe. Koalicije i opozicione stranke su bile trule i bez ikakve ideje – zaključuje Borojević.

A ovako su bili rečiti pre izbora…

* Dragan Đilas: Njihova osnovna politika je da vas ubede da nemate nikakve šanse. Važno je pobediti i pored svih pritisaka! Ima nas više!
* Vuk Jeremić: Gospodo iz režima, nećete me uplašiti. Na izborima glasamo da bismo naš grad odbranili od neznanja, džipova, primitivizma, silikona i Ace Lukasa.
* Saša Janković: Pozivam sve da pobedom u Beogradu započnemo izgradnju bolje Srbije za sve ljude. Državu su nam oteli, starima gaze dostojanstvo, institucije su ruševine.
* Boško Obradović: Treba da im se suprotstavimo, izađemo na izbore i glasamo protiv ove vlasti, a ne da ih se plašimo!

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI