DOSOVSKE PICKICE Vlado Georgiev, Maćićka i Kuzmanović

Pevač Vlado Georgiev, jedan od najbližih saradnika dosovskog NATO kandidata Saše Jankovića, pozvao je noćas na linč novinara koji ne podržavaju njegovog favorita!

Georgiev je najpre napisao da dolazi vreme kada će neki dobijati šamare, a onda je na pitanje jedne tviterašice objasnio da bi nepodobne novinare trebalo linčovati kao bivšeg direktora RTS Dragoljuba Milanovića 5. oktobra 2000. (pogledajte tvitove).

printscreen

Dragoljub Milanović je 5. oktobra 2000, podsetimo, zamalo ubijen kada su ga ostrašćene pristalice DOS-a pretukle u strogom centru Beograda!

Strašan ispad Vlada Georgieva, potpisnika “Apela 100” kojim je Saša Janković najavio svoju kandidaturu, samo je poslednji u nizu opasnih incidenata i poruka kojima NATO dosovski kandidati najavljuju postizborno krvavo nasilje u Srbiji i “obojenu revoluciju” kakve su viđene u Makedoniji i Ukrajini.

Tako je šminkerka Jelena Maćić juče šokirala javnost u Srbiji kada je javno pozvala na vešanje ljudi iz vlasti! Ona je na Tviteru, bez ikakvih dokaza ili argumenata, napisala da se sprema velika izborna krađa i zapretila da će sa svojim pristalicama vešati ljude po banderama! Taj njen poziv na ubijanje odmah je “lajkovao” Vlado Georgiev!

printscreen

Prethodno, podsetimo, na nasilje, krvave sukobe i građanski rat u Srbiji pozvao je i Branislav Kuzmanović, visoki funkcioner DS i bliski saradnik Saše Jankovića! On je najavio da će se u Srbiji posle izbora “pucati kao u Makedoniji”!? Na “ukrajinski scenario je pozivao i funkcioner DS Goran Ješić, dok je Vladimir Todorić, jedan od šefova kampanje Saše Jankovića rekao da Vučić treba da se plaši “srpskog scenarija”, alidirajući na ubistva poznatih srpskih političara!

Sve ove najave definitivno dokazuju da dosovski NATO kandidati zaista spremaju izazivanje krvavih nereda i haosa u Srbiji odmah posle predsedničkih izbora 2. aprila.

O ovome je juče na mitingu u Leskovcu govorio i Aleksandar Vučić. On je naglasio da nikome neće dozvoliti da Srbiju gurne u nestabilnost i haos.

– To što oni govore, to pas maslom ne bi pojeo. Ali oni znaju da ne mogu da vas pobede – rekao je Vučić.

– Nismo ih se nimalo uplašili, i nećemo da pokazujemo kolika je razlika u broju, u poštenju, u znanju… I za njih ćemo da radimo, da stvorimo pristojnu, modernu i razvijenu Srbiju – dodao je Vučić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI