DONALD TRAMP: Hilari je mentalno neuravnotezena mora na lecenje

DONALD TRAMP: Hilari je mentalno neuravnotežena, građani neće nekog ko doživljava ‘kratke spojeve’!
Republikanski kandidat na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp rekao je na predizbornom skupu u subotu da je njegova demokratska protivkandidatkinja Hilari Klinton mentalno nestabilna, komentarišući njeno priznanje da je doživela “kratki spoj” u aferi sa privatnim mejlovima, javlja danas AFP


Ljudi u ovoj zemlji ne žele nekoga ko će sada tu da doživljava kratke spojeve – rekao je Tramp pristalicama u Nju Hempširu, opisavši bivšu državnu sekretarku kao “opasnog lažova i potpuno rastrojenu i neuravnoteženu osobu”.

Trampovi podržavaoci su uzvikivali “Zaključajte je!”, tokom skupa koji je prenošen putem interneta.

Klintonova je u petak priznala da je “možda doživela kratki spoj” kada je pokušala da pruži objašnjenje u vezi sa upotrebom svog privatnog servera za mejlove.

Tramp je, uoči početka skupa u Nju Hempširu, na svojoj stranici na Fejsbuku objavio reklamni predizborni materijal u kojem Klintonovu predstavlja kao “robota Hilari”, iz čijih usta izbijaju munje.

Republikanski kandidat nastoji da da zamajac svojoj kampanji posle sedmice pune pogrešnih koraka, zbog čega mu je, prema rezultatima anketa, popularnost opala, dok je Hilari Klinton dobila na snazi, zaključuje francuska agencija.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI