DOKAZANO: SASA JANKOVIC JE BIO U RATU 1992

Ratni veteran Goran Stepanović ustvrdio je da je propali dosovski predsednički kandidat Saša Janković lično učestvovao u vojnim akcijama oko Srebrenice tokom rata 1992, a da je u jednoj akciji pred njim bežao čak i Naser Orić!
SASA JANKOVIC

Stepanović je detaljno opisao kao je Janković jurio Orića, koji je “puzeći kroz blato” izgubio člansku kartu SDA! Tu kartu je Janković, tvrdi Stepanović, doneo u svoju jedinicu kao “ratni plen” (?!?).

“Naš Sale je bio u Zvorniku 1992. i stacionran sa ostalim specijalcima u hotelu “Drina”. Tada mladi Janković bio je u jednodelnom maskirnom kombinezonu. Trebalo je tada biti junak, pa se tući sa Naserovom vojskom oko Srebrnice. Ubili su nam borca na Srebrenici iz brovinga. Pitajte Sašu kako je bilo krvavo tog dana…”, ispričao je Stepanović.

On je na Tviteru objavo fotografiju Orićeve oduzete legitimacije i slikovito objasnio i kako je Janković jurio Orića (?!?).“Saša nam je jednom doneo zaplnjenu člansku kartu SDA Nasera Orića. Saša je jurio Nasera i skoro ga uhvatio, pa je ovaj dok je puzao kroz neko blato izgubio člansku kartu, koju je Janković doneo kao plen u jedinicu!”

I dok Goran Stepanović nije hteo detaljnije da govori o svojim saznanjima, Janković i Orić juče su demantovali njegove tvrnje Od svih lai o meni ova je najpodlija, najgnusnija i najopasnija – bio je kratak Janković, dok Orić kaže da se sve informacije mogu lako poveriti. To nije tačno. Morao meje prvo ubiti, pa mi tek onda uzeti lične stvari. Da li je bio na ratištu, može se lako proveriti, uđete u arhivu vojse ili policije, ukucate njegovo ime i saznaćete gde je sve bio… – naveo je Orić S druge strane, penzionisani gneral Božidar Delić kaže da teško može da poveruje u ovu priču.Sve je moguće, ali bez dokaza ne mogu da verujem u to. Stepanović bi morao da navede jedinicu u kojoj je Janković navodno ratovao, a onda bi se to proverlo. Ja sam bio na svim ratištima i imam overene potvrde gde se iz dana u dan vidi kad sam bio i gde… – objašjava Delić

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI