Djokovicevi navijaci napravili sjajnu atmosferu ispred studija ESPN-a (VIDEO)

Đokovićevi navijači napravili sjajnu atmosferu ispred studija ESPN-aNovak Đoković je posle plasmana u polufinale US Opena bio gost studija ESPN-a, gde je imao intervju i sumirao utiske sa meča protiv Conge, kao i ovogodišnjeg US opena.

Odmah po ulasku u studio šarmirao novinare, od kojih je jedan napravio šalu držeći kišobran, jer je studio bio na otvorenom, a nadstrešnica očigledno nije bila dovoljna da potpuno spreči kapi kiše.

Izgleda sjajno, kao na Vimbldonu – rekao je Đoković odmah po dolasku u studio kada je video kišobran unutra.

Ovo je drugačiji Gren slem za mene. Nikada do sada do polufinala nisam imao tri predaje, ali bitno je da ja osećam da napredujem kroz turnir, osećam se dobro na terenu. Ovih nekoliko ekstra slobodnih dana će mi samo dodatno pogodovati.

Kako se fizički osećaš, odigrao si mnogo mečeva tokom godine, da li je to dobro ili loše po tebe?

Igrao sam toliko mečeva, želeo sam možda da imam još malo slobodnog vremena pre US opena i da se dodatno odmorim, ali sada se osećam sjajno, igram sve bolje i bolje – odgovorio je Novak.

U jednom trenutku je publika izvan studija počela da skandira glasno ”Nole, Srbine”, i to u trenucima dok je Novak pričao, pa je najbolji teniser sveta morao da se zaustavi, nasmejao se i pozdravio navijače.

Taj trenutak pogledajte na 3:08 u priloženom videu, a nakon toga se Novak ponovo našalio rekavši da nije čuo pola narednog pitanja zbog glasnog skandiranja.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI