DJOKOVIC SEBALJOS 2:0

Rutinski je Novak odradio posao protiv Sebaljosa i sada ga čeka, verovatno teži zadatak jer će u četvrtfinalu igrati protiv Radeka Štepaneka.

Srpski teniser je u oba seta napravio po jedan brejk, što mu je bilo dovoljno da slomi otpor Argentinca.

Drugi reket sveta se protiv štepaneka do sada sastao 13 puta i ima 12 pobeda, od toga 11 vezanih.

TOK MEČA

Drugi set:

– GEM, SET I MEČ – 6:4! Nije imao problema drugi reket sveta na svoj servis, i nastavio je pohod ka odbrani titule.

– Đokovića još jedan gem deli od četvrtfinala. Poveo je Novak 5:3, a onda je i Sebaljos bio siguran na svoj servis – 5:4.

– Potvrdio je srpski teniser brejk, a onda u narednom gemu imao 30:30, ali ovoga puta Novak više nije mogao – 4:3.

– BREJK! Najpre je Đoković izjednačio na 2:2, a potom i oduzeo servis protivniku. Imao je Sebaljos 30:15, ali je onda Novak vezao tri poena i tako poveo 3:2.

– Bez brejka u prva tri gema drugog seta. Najpre je Sebaljos bio vrlo siguran na svoj servis, a potom i Novak, da bi onda Argentinac uz malo muke došao do 2:1.

Prvi set

– Uspeo je nekako da sačuva svoj servis Sebaljos, i natera našeg asa da odservira za vođstvo, što je Đoković i uradio – i to veoma lako, sa samo jednim izgubljenim poenom je došao do gema i vođstva u setovima – 6:3.

– Potvrdio je Đoković brejk, i poveo 4:1. U naredna dva gema su igrači bili sigurni na svoj servis – 5:2

– BREJK! Novak već u trećem gemu dolazi do brejk šanse i koristi je. Malo mu je pomogao Argentinac, koji je napravio dvostruku servis grešku, pa Đoković vodi 3:1.

– Đoković uz samo jedan izgubljen poen na svoj servis dobija prvi gem u prvom setu. Sebaljos malo teže od drugog tenisera sveta, ali ipak dolazi do prvog gema u meču – 1:1.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI