DJOKOVIC ISPRICAO KAKO SE TUSIRAO SA MONFISOM I NAPRAVIO SOU

Najboljem teniseru sveta u studiju US opena posle meča sa Congom pustili snimak meča sa Monfisom pre 11 godina u Njujorku, na šta je on evocirao uspomene

Novak Đoković će u borbi za finale US opena igrati protiv Gaela Monfisa u petak od 21.00 po vremenu u Srbiji. Odmah posle meča sa Congom, koji mu je predao u četvrtfinalu posle vođstva Srbina od 2:0, novinari ESPN-a su ga u studiju pitali i o narednom protivniku.

Đokoviću su pustili snimak meča sa Monfisom u Njujorku pre tačno 11 godina, posle čega je evocirao uspomene na juniorsku konkurenciju i zanimljivo ćaskanje pod tušem sa njim.

Odrasli smo igrajući u juniorskoj konkurenciji, gde smo se sastali nekoliko puta. Sećam se jednog duela na Fjučersu u Bergamu, oboje smo prošli kvalifikacije, igrali smo u osmini finala tri seta, tri sata…

– Sećam se da smo ostali sami u svlačionici u jednom trenutku, imali smo zanimljivo ćaskanje pod tušem… nema više detalja – dodao je uz osmeh, na šta su se nasmejali i ostali.

Izgubio sam taj meč. Bolje je igrao u juniorskoj konkurenciji. Uvek je bio jak, jedan od najboljih atleta koje poznajem, veoma je harizmatičan momak.

– Jedan od retkih za koje bih kupio kartu da gledam teniski meč. Deluje potpuno fokusirano ovde i siguran sam da će to biti težak meč – zaključio je Đoković.

Trenutak od kada su Đokoviću pustili snimak meč sa US opena iz 2005. godine, posle koga se prisetio i anegdote iz svlačionice, pogledajte na 5:35.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI