Đilasovi i Jankovićevi DEBILI sinoć sipali deterdžent, a sad peru sudove u fontani na Slaviji

Aktivisti Pokreta slobdnih građana Saše Jankovića potvrdili su večeas reči Aleksandra Vučića da iza sipnja deterdženta u fontanu na Slaviji stoji politika “mi smo kreteni”!

Nekoliko Jankovićevih i Đilasovih sldbenika večeras je pralo sudove u fontani na Slaviji u koju su neki kreteni sinoć sipali deterdžent.Verovatno sa ciljem da ispadnu duhoviti, a ispali su kreteni, ovi sledbenici tajkuna Đilasa i višegodišnjeg državnog parazita Jankovića večeras su se sprdali sa činjenicom da je ubacivanjem deterdžena u fontanu na Slaviji unišavana imovina svih građana Beograda.Večeras su se Đilasovci i Jankovićevci kao pravili ludi, a ustvari su ovim sramnim gestom dokazali da upravo njihovi lideri Đilas i Janković, odnosno politika “mi smo kreteni”, stoji iza uništavanja imovine građana.Dakle, Đilasu, koji je zahvaljujući vlasti zaradio milione, i Jankoviću, koji je deceniju primao masno visoku državnu platu, je sešno uništavanje imovine građana Beograda. Čak i onih građana koji su za njih glasali.

Podsetimo, komentarišući incident na Slaviji, predednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je ranije danas da iza sipanja deterdženta u fontanu i uništavanja imovine građana stoji politika “mi smo kreteni”:Ako skupljate poene tako što ste takav kreten da stavljate deterdžent i uništavate, kakva je to politika? To se zov politika ”mi smo kreteni”. Ako ona može da dobije podršku, onda čestitam – rekao je Vučić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI