Dijeta sa sirovom hranom

 

dijeta sa sirovom hranom

U škripcu ste sa vremenom? Lepo vreme je stiglo i vi želite da se oslobodite par kilograma viška? Naravno, to želite da uradite brzo i zdravo? Nema problema – imamo novu dijetu za vas koju je kreirala Siri Data – ekspert joge i koja može da uradi upravo to. Tokom ove dijete se jede samo sirovo voće, povrće, klice, semenke i koštunjavo voće… ne može biti lakše – nema brojanja kalorija, nema kuvanja, a rezultati su fantastični!

“Koristi od sirove hrane su beskrajne! Brzo i zdravo mršavljenje, čišćenje kože i kose, daje veliku energiju i povećava libido”, kaže Siri. Zvuči privlačno? Onda je pravo vreme da je i vi isprobate!

Osnove dijete sa sirovom hranom

Lepota ove dijete je da se može držati po želji: 3, 7 ili 10 dana. A kako će broj dana držanja dijete uticati na vas? Pa evo okvirno:


Dijeta od 3 dana
će smanjiti naduvenost vašeg stomaka, dobićete novu energiju i izgubiti i do tri kilograma.


Dijeta od 7 dana će vam pomoći da zaista osetite blagodeti. Lakše telo, bistriji um i još više energije. Gubitak težine do 5 kg.

Dijeta od 10 dana će biti dovoljno vremena da se vide promene na koži, plus ćete početi da izgledate mlađe i svežije. Gubitak težine do 7 kg!

Naravno gubitak zavisi od vaše početne težine, što je veći višak više ćete izgubiti.

 

Pravila za dijete od 3, 7 ili 10 dana

Ne može biti jednostavnije! Jedite samo sirovo povrcće, voće, semenke, klice i orašaste plodove, plus zdrava ulja i med. Pijte samo vodu, sveže sokove i smutije.

Doručak: Savršeno vreme za doručak je između 7h i 9h.
Počnite dan sa dve čaše vode i malo svežeg naceđenog limuna kako biste očistili organizam. Pijte polako da biste pomogli apsorpciju hranljivih materija. Za doručak dodajte još bilo koji od naših predloženih sokova (možete i sami da smislite neku kombinaciju koja će vam biti po volji) ili običan sveži sok.

Ručak: Savršeno vreme za ručak je između 12h i 14h.
Ovo bi trebalo da bude najobimniji obrok u toku dana sa puno zeleniša, salata, klica i povrća.

Večera: Savršeno vreme za večeru je između 18h i 20h.
Zlatno pravilo je da nikada ne jedete posle 8 sati uveče. Šta god da pojedete nakon tog vremena, ostaje u vašem organizmu, fermentiše se, pretvara u masti i podstiče gojenje. Večera je vreme kada treba da jedete zdrave masti kako bi organizam mogao da se obnovi i isceli dok spavate. Pokušajte da za ovaj obrok uključite semenke, prelive za salate i orašaste plodove.

Pijte najmanje dva litra obične vode tokom dana. Nemojte sve da popijete ujutru i onda ništa u popodnevnim satima.. 🙂

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI