Devojka SMS-om nagovorila decka da se ubije!

ZASTRAŠUJUĆA PREPISKA: Devojka SMS-om nagovorila dečka da se ubije!
Otkriveno je da su poruke razmenjivane dok je mladić izvršavao samoubistvo

Konrad Roj (18) iz SAD izvršio je samoubistvo tako što se zaključao u automobil koji je ispunio ugljen monoksidom. Detektivi su otkrili da ga je na samoubistvo podsticala njegova tada 17-godišnja devojka Mišel Karter i to prepiskom SMS porukama. U jednom trenutku mu je rekla i da se vrati u auto iz kojeg je izašao.

U jednoj od poruka, ona mu je napisala da “njegovi roditelji znaju da je on na lošem mestu” i da ni on više ništa ne može da učini.

– Rekao si da ti je majka videla ono o samoubistvu na računaru i nije ništa rekla. Mislim da zna da ćeš to učiniti i da je spremna. Svi će biti malo tužni i onda će nastaviti. Neće biti u depresiji, neću to dozvoliti. Svi znaju da si tužan i znaju da ovo radiš da budeš srećan. Zna će to, prihvati će to. Uvek ćeš biti u njihovim srcima – napisala je ona.

Kada joj je Roj uzvratio porukom u kojoj govori da je uplašen i nervozan zbog smrti, Mišel ga je hrabrila rečima da je to u njegovom najboljem interesu.

Mladić je oklevao i premišljao se, ali je devojka bila uporna i navaljivala je.

Policija je otkrila i da je Mišel komunicirala sa drugaricom, kojoj je napisala da je mogla da spreči Roja da se ubije, objašnjavajući da se sve vreme dopisivala sa njim sms porukama preko mobilnog telefona.
Roj je u jednom trenutku izašao iz automobila koji je već bio pun ugljenmonoksida, ali ga je Mišel naterala da se vrati. Napisala je: “Ti to možeš”.

Devojka je optužena za ubistvo iz nehata nakon što su poruke otkrivene na sudu, iako je njen tim odbrane pokušavao da zaustavi njihovu objavu.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI