DETALJI SUROVOG ZLOČINA U POŽAREVCU: Zadavio majku jer ga je prijavila za nasilje!

Gordana Nikolić (64) prijavila je policiji sina Sašu (41) jer ju je maltretirao. Čim je izašao iz pritvora, monstrum ju je zadavio, pa zapalio kuću da prikrije zločin

Policija je od početka sumnjala na Sašu. Prikupljeno je dovoljno dokaza, a nakon privođenja pao je na poligrafu
Izvor iz istrage

Saša Nikolić (41) iz Požarevca početkom oktobra je zadavio majku Gordanu (64) samo dva dana nakon što ga je ona prijavila policiji zbog maltretiranja! Krvnik je posle zločina zapalio kuću kako bi prikrio tragove, ali policija je u međuvremenu prikupila dovoljno dokaza i Saša je u ponedeljak uhapšen!

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Saša je krvnički presudio majci 7. oktobra u porodičnoj kući, nakon čega je podmetnuo požar.

– Vatrogasci su u kući zatekli Gordanino telo, pa je pozvan i tužilac radi uviđaja. On je naložio obdukciju tela, koja je utvrdila da se Gordana nije ugušila u požaru, već je zadavljena. Policija je od početka sumnjala na Sašu. Temeljnom istragom prikupljeno je dovoljno dokaza da se osumnjičeni privede, nakon čega je pao na poligrafu – objasnio je naš izvor.

Izbegavala da priča o sinu

Gordanine bivše kolege iz fabrike “Bambi” kažu da je ona nerado pričala o svom sinu.
– Gordana volela da gaji cveće i radije bi pričala o tome, nego o sinu. On je od malih nogu bio problematičan. Znali smo da se često svađaju, ali niko nije slutio da je takav monstrum da ubije rođenu majku – kaže Gordanin kolega.

Jasmina Tišma, portparol Policijske uprave Požarevac, potvrdila je da je Nikolić uhapšen i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

– On će u zakonskom roku biti predat višem javnom tužiocu, uz krivičnu prijavu za ubistvo – navela je Tišma.

Komšije Nikolića kažu da je Saša duže vreme maltretirao majku. Ranije je hapšen zbog krađa i nasilja.

– Gordana je bila vredna žena, penzioner “Bambija”. Sa mužem, građevincem, podigla je spratnu kuću. Gordanin muž je, međutim, pre sedam-osam godina pao s krova i poginuo. Oni su bili fini ljudi, dobili su ćerku i problematičnog sina. Često smo čuli svađe iz njihove kuće, pa se ćerka sa mužem u međuvremenu iselila – ispričao je komšija.

Gordana je, kaže on, u više navrata prijavljivala Sašu policiji zbog maltretiranja, a tako je bilo i neposredno pre nego što je ubijena.

– Kad je početkom oktobra izbio požar, pomislili smo da se Gordana zaista ugušila u dimu, ali sad čujemo da je za njenu smrt uhapšen Saša. To je užasno, ali nije me iznenadilo – rekao je komšije.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI