DEJAN RADONJIC NAPUSTIO ZVEZDU

Žele navijači Crvene zvezde da trener Dejan Radonjić potpiše novi ugovor, ali zbog teške fiansijske situacije u klubu, teško će dotoga da dođe, poručio je crnogoski stručnjak
DEJAN RADONJIC

Večeras mi ističe ugovor, više nisam trener Crvene zvezde. Nema finansia da ostanem. Imali smo dosta problema, pozato je za plate. Mislim da nema uslova da ostanem u ovakvoj situaciji. Razgovarao sam sa Nebojšom, ali proto nema uslova.  Mnogo toga je potreno da se uradi da bi Zvezda mogla da ide dalje napred. Izgradilo se mnogo toga ovih godina i ja nadam se da će se nastaviti dalje – kazao je Radonjić posle osvanja šampionskog trofeja.

Niko ne zna šta će biti sa igračkim kadrom, ali i klubom sa Malog KalemedanaNeko vreme je već potrošeno. Rekao sam da se nadam da će Zvezda napredovati. U ovim okolnostima nije realno da se govori o tome. Ja i dalje imam obavezu prema momcima i svima sa kojima sam radio. Teško mi je, nisu ovo prijatne situacije.Trener Zvezde kaže da nije sigran koliko su plata tokom sezone primili igrači.
Nisam siguran da li su svi igrači primili četiri plate. Ja sam dobio neku informaciju da bi trebalo da dobijem deo treće plate. Međutim, i pored svega, svima treba da bude jasno da se ja osećam fantastično. Ova sezona je bila previše dobra – poruio je Radonjić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI