DEJAN LOVREN OPLJACKAN

U noći između četvrtka i petka, izmđu 1 i 9 časova, provaljeno je u stan hrvatskog rerezentativca i fudbalera Liverpula Dejana Lovrena u Zagrebu
DEJAM LOVREN OPLJACKAN

Zagrebačka policija objavila je kako je nepoznati pljačkaš provalio u stan 28-godišnjaka na Maksimiru i ukrao nakit i novac.U policijkom izveštaju se navodi da je materijalna šteta velika. Provalnik ili više njih čekao je da Lovren napusti stan i da se pogse svetla.

Radi se o dvoetanom stanu, a drugi sprat nije bio zanimljiv lopovima, gde su inače spavali Lovrenovi roditelji. Bili su fokusirani samo na prvi sprat, pa su po svmu sudeći znali gde i šta treba da traže. Da, opljačkali su me. Sve su mi ukrali. Ovo je užasno težak period u mom životu. Bojim se da će mi kidnpovati decu. Potrošio sam punu torbu novca da uklonim sve njihove slike sa interneta. Danas mi je malom rođendan, a sve ovo se događa – rekao je Loren za Index.Inače, Lovren je dan ranije trebalo da svedoči na sudu u Osijeku, u sklopu postupka protiv Zdravka Mamića, prvog čoeka Dinamo Zagreba.

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI