DECAK ZAVRSIO U BOLNICI! Stariji muskarac brutalno pretukao decaka (15)

Maloletnog U. K. (15) krvnički prebio stariji nepoznati muškarac, samo zato što se zadirkivao sa drugaricom.

Mom sinu je vilica naprsla, ima podlive i posekotine po celom telu, tvrdi otac dečaka Aleksandar K.
Maloletni U. K. (15) iz Kovilova kod Beograda krvnički je pretučen 18. jula, samo zato što se bezazleno šalio sa školskom drugaricom B. L. (13).

Dečakov otac Aleksandar K. tvrdi da mu je sina brutalno prebio stariji muškarac, nakon čega je dečaku skoro slomljena vilica, a ima i podlive i posekotine po celom telu.

Aleksandar K. sumnja da su majka i kuma devojčice angažovali batinaše da pretuku njegovog sina.

Igračka plačka

Prema rečima oca U. K., prebijanju njegovog sina prethodila je dečja igra, potpuno normalna za tinejdžere u pubertetu.

– Moj sin je 17. jula popodne izašao sa drugarima, a onda im se pridružila i grupa devojčica, među kojima je bila i B. L. Deca ko deca, pa još u pubertetu, krenuli su da dobacuju jedni drugima, tu ima i simpatije i šale, a onda je sve krenulo u pogrešnom pravcu. Nakon brojnih zadirkivanja, devojčica se okrenula ka mom sinu i krenula da ga vređa: “Alo, ti bubuljičavi, ružni, sa tim zubima i žicama, smiri se. Tebe niko ništa nije pitao.” Potom joj je moj sin rekao da ga ne vređa, jer joj ništa nije uradio, a ona je nastavila, onako prostački da viče: “Alo, ućuti, nemoj sada da ti nabijem ovaj telefon u usta.” Počeli su da se jure po parku, on ju je stigao, gurnuo i rekao nemoj da me diraš. Tu se sve završilo – objašnjava dečakov otac.

Kako kaže, nije ni sanjao da će dečja svađa uskoro dobiti daleko gore posledice.

Devojčica plače

Kuma: Devojčicina majka možda stoji iza napada?!

– Znam za ceo događaj i mnogo sam se uplašila. Davala sam izjavu i u policiji, ali ja stvarno ne znam šta se desilo i ko je tačno kriv. Jesam bila u porodici U. K., jer sam čula da je uznemiravao moju kumicu, ali nisam poslala nikoga da ga prebije. Zbog cele situacije, tražila sam od njene majke da je vodi kući. Bila sam jako ljuta na nju, jer su mene svi optužili za napad, a možda ona stoji iza tih batina – otkriva kuma Dragana Mijajlović.

– Kada su se vratili iz parka, u naš stan je besna i van sebe uletela komšinica Dragana, koja je pretila i meni i mom sinu. Rekla nam je: “Kako bi bilo da ja tebi dovedem neke jače od tebe, pa da te tuku. Videćeš ti!” I onako ljutito izašla, ne dozvolivši ni da joj moje dete objasni pravu istinu. Znao sam da se neće na tome završiti, jer je poznata po prekoj naravi – objašnjava Aleksandar.

Brutalan napad

Prema njegovim rečima, već sutradan, dva visoka starija muškarca, znatno jača od njegovog sina, došla su sa B. L. u park.

– Kako mi je objasnio sin, a i svi njegovi drugari, devojčica je pokazala prstom na njega i rekla: “To je taj”. Dok je jedan stariji muškarac držao njegove drugare da mu ne priteknu u pomoć, drugi mu je prišao, lupio šamar, a zatim pesnicom udario u glavu i oborio na pod. Šutnuo ga je nekoliko puta i onesvestio. A onda su se ta dvojica crnim “pasatom” odvezli u nepoznatom pravcu. Kada su mi deca javila šta se desilo, izleteo sam napolje i sa komšijama otrčao u park. Moj sin je sedeo krvav i bespomoćan na travi. Pozvali smo policiju, a zatim i Hitnu pomoć. U Urgentnom centru su mu konstatovali kontuziju vilice, povredu vrata, modrice i posekotine po celom telu. Uz to, preživeo je teško traumu, koja će sigurno ostaviti posledice na njega. Policijska istraga je u toku, a mi smo sigurni da iza svega stoje devojčicina majka Jelena i njena kuma Dragana – ističe Kostadinović.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI