DANKO LAZOVIC BLOKIRAO RACUN PARTIZANA

LAZOVIĆ BLOKIRAO RAČUN PARTIZANA! Bivšem napadaču crno-belih dosadilo da čeka da mu uplate novac!
Fudbaler Danko Lazović pustio je menicu na račun fudbalskog kluba Partizan i tako crno-belima blokirao račun, saznaje as portal.
 

Ukupna visina blokade iznosi 2.737.337,60 dinara, mada nije potvrđeno da celokupan iznos potražuje bivši igrač crno-belih. Iz Partizana tvrde da će sve biti rešeno u najkraćem roku, ali zbog vikenda je isplata prolongirana.

Uskoro ćemo to srediti, svakako ćemo da mu isplatimo sve što mu se duguje, ali pošto je sad vikend, moraćemo da sačekamo do ponedeljka. Biće to u redu već za dva, tri dana, nema potrebe da pravimo problem gde ga nema – rečeno nam je iz Humske.

Lazović trenutno igra u mađarskom Videotonu, a za Partizan je nastupao u tri navrata. Prvi put je to bilo od 2000. do 2003. godine, drugi put kao pozajmljen igrač 2006, a poslednji put od januara 2014. do februara 2015. godine.

Prilikom poslednjeg boravka u Humskoj imao je godišnji ugovor na 200.000 evra.

Isplaćena mu je većina plata, ali nešto malo je ostalo. Nije nam namera da ne ispoštujemo dogovor, samo smo imali i neke druge finansijske obaveze. Uostalom, mnogo firmi u Srbiji danas posluje tako što im je račun s vremena na vreme u blokadi. Nije to smak sveta – objasnili su nam iz Partizana.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI