DACIC : SPREMNI SMO DA PREUZMEMO ODGOVORNOST U NOVOJ VLADI

DACIC : SPREMNI SMO DA PREUZMEMO ODGOVORNOST U NOVOJ VLADI. Dačić je rekao da je zahvalan premijeru Vučiću na odličnoj saradnji u proteklom periodu, i na tome što je prihvatio nastavak te saradnje

 

Lider SPS Ivica Dačić poručio je danas da su socijalisti spremni da preuzmu svoj deo odgovornosti u novoj Vladi Srbije, koja mora da završi unutrašnje reforme na političkom i ekonomskom planu, kao i da ostvari članstvo Srbije u EU.

Dačić je, uoči početka sednice Glavnog odbora SPS, rekao da je odluka o ulasku u vladu jednoglasno doneta na Predsedništvu stranke, da je o tome razgovarano više puta i da oko toga nema nesuglasica, te da ne očekuje nikakve nesuglasice na predstojećoj sednici Glavnog odbora.

Mi smo odmah posle izbora, a to smo govorili i pre izbora, rekli da želimo da nastavimo saradnju sa SNS i Aleksandrom Vučićem – rekao je Dačić, i dodao da je u tom periodu došlo do rasata BDP, oporavka javnih finansija, kao i popravke međunarodnog položaja Srbije.

On je rekao da je zahvalan premijeru Vučiću na odličnoj saradnji u proteklom periodu, i na tome što je prihvatio nastavak te saradnje.

Siguran sam da ćemo opravdati poverenje mandatara, Slavica Ðukić Dejanović, Aleksandar Antić i ja, ali ne samo nas troje, nego svi mi, jer smo deo politike koju vodi Vlada, i spremni smo da preuzmemo svoj deo odgovornosti – rekao je Dačić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI