CRVENA ZVEZDA – SASUOLO 1:1 BOZOVIC: Publika ima pravo da zvizdi

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović posle remija sa Sasuolom 1:1 u revanšu plej-ofa Lige Evrope i završetka takmičenja kaže da je bilo treško vratiti se posle primljenog pogotka BOŽOVIĆ: Publika ima pravo da zviždi kome hoće, ali ja sam trener!
 

Imali smo nadu da možemo da pobedimo, ali teško nam je bilo da se vratimo kad je Sasuolo dao gol. Nemam šta da zamerim igračima – kazao je Božović.

Trener Zvezde i dalje ne zna šta je bio razlog loše partije u Italiji.

U Italiji se nismo borili, nismo trčali, ne znam šta je bio razlog, ali nismo pružili nikakav otpor. Možda smo bili i malo umorni, odigrali smo 10 utakmica za 40 dana. Nismo navikli. Ekipa ima budućnost, uz korekciju. 

Osvrnuo se i na prelazni rok.

Najveću grešku smo napravili jer smo doveli Edsona. Tu smo izgubili šest meseci a ništa nismo uradili
Miodrag Božović

Nije lako dovoditi fudbalere bez obeštećenja. Publika ima pravo da zviždi kome hoće, ali ja sam trener. Ne znam hoće li biti odlazaka, rano je da govorim o tome. Objektivno, kod nas je ritam utakmica niži nego što su ove koje smo igrali u Evropi. Bojim se da se i mi ne utopimo u sivilo, jer jaki protivnici izvlače najbolje iz vas.

Božović kaže da su pojačanja neophodna, ako se želi u korak sa Evropom.

Zvezda, otkad smo počeli da radimo, zarađivala je najviše od prodaje igrača. Pa moramo da dovodimo pojačanja, jer hoćemo u Evropu, hoćemo da se približimo Evropi. Nadam se da ćete i vi jednom imati platu 2.000 evra. 

Defanzivna linija je Zvezina rak rana, posebno štoper.

Najveću grešku smo napravili jer smo doveli Edsona. Tu smo izgubili šest meseci a ništa nismo uradili. Čekali smo Mitrovića, ali to se pretvorilo u brazilsku sapunicu – zaključio je šef struke crveno-belih.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI